reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Ja lubię spać na brzuchu i na prawym boku, BedIe ciężko mi się przestawić. Tylko się położę na lewym boku to.zaraz zmieniam pozycję bo mi nie wygodnie

reklama
Pierwsza noc z poducha byla hmm dziwna musze sie przyzwyczaic ale nie spalam na brzuchu. Faktycznie pomaga utrzymać pozycje na boku ale jak w nocy zmienialam bok to sie nagimnastykowac musialam. Mysle ze zda super egzamin jak juz brzuch będzie.

Fajne ciuszki:) Widzę że większość ma to samo zdanie, co do odwiedzin po narodzinach. Jestem ciekawa, czy te osoby, które tak od razu przylatują same by tak chciały być odwiedzane. U mnie raczej nie będzie z tym problemu. Zobaczę, jak będę się czuć po porodzie, najwyżej mama może przyjechać na tydzień mi pomóc. Ale jeśli byłoby ze mną w miarę dobrze, to bym wolała z mężem spędzić te pierwsze dni. A najwyżej mamę wziąć później jak będzie taka potrzeba. A reszta to po miesiącu, jeśli wszystko będzie w porządku.

U mnie akurat nie będzie miał kto mnie odwiedzić zaraz po bo mam tu tylko siostrę. Mama dopiero na.swieta przyleci a reszta zobaczy może w kwietniu jak pojadę do polski. A tak to będą mogli Podziwiać na zdjęciach :)

Widzę, ze już kupujecie poduchy. Jestem nią zainteresowana ale na razie nie potrzebuję bo brzuch nie rośnie, śpie na nim i dobrze się czuje , nic mnie nie boli więc pewnie bąbelkowi to nie przeszkadza. :-) Na plecach nie zasnę, nie ma takiej możliwości. Ciekawe kiedy będę potrzebwać takie poduchy ciążowej? Która z was planuje taką kupić?

Ja narazie nie potrzebuje bo na brzuchu nie śpię tylko na boku lub na plecach jak by było niewygodnie to dopiero kupie:)

Wiem ale tylkó i wyłącznie z internetu, że teraz produkują takie poduchy dwufunkcyjne tzn , że najpierw służy ciężarnej do spania a potem do karmienia po narodzinach. Nie wiem jak to działa w praktyce bo nie widziałam u żadnej koleżanki. Ja nie muszę kupować. Tak się narazie nad nią zastanawiam. Może to bedzie zbędne. Faktycznie dużo zależy od tego jak która z nas lubi spać. :happy: Ja zawsze lubilam spać z poduchami i kołdrami pomiędzy nogami na boku.

reklama
Do góry