reklama
Natala1979
mamusia marcowa 08
Ja też 79:-)
Hej.
I potwierdza się tu właśnie dziewczyny reguła demografów, że wydłuża się w Polsce wiek urodzenia pierwszego dziecka (ok. 27, a nie jak kiedyś ok. 23 roku życia).
I druga sprawa, że my roczniki wyżowe przełomu lat 70/80-tych, teraz rodzimy kolejny wyż (u mnie w pracy jestem trzecia w tym roku-dyro się prawie przewrócił, jak się dowiedział, że trzecia zaciążona
).
Pozdrawiam wszystkie mamusie!!!
Miłego wieczorka

I potwierdza się tu właśnie dziewczyny reguła demografów, że wydłuża się w Polsce wiek urodzenia pierwszego dziecka (ok. 27, a nie jak kiedyś ok. 23 roku życia).
I druga sprawa, że my roczniki wyżowe przełomu lat 70/80-tych, teraz rodzimy kolejny wyż (u mnie w pracy jestem trzecia w tym roku-dyro się prawie przewrócił, jak się dowiedział, że trzecia zaciążona
).Pozdrawiam wszystkie mamusie!!!
Miłego wieczorka

pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
no to ja sie zaliczam do grupy "stare dupy z 80-tego"![]()
z kolei ja jestem z 81-ego

Ja jestem z rocznika '84. Koleżanka, która jest w 20t też jest z tego samego rocznika- w ten sam dzień powiedziałyśmy o ciąży- główna księgowa złapała się za głowę. Do tego wróciła do pracy tylko jedna mama, dwie następne są na wychowawczym cały rok, a czwarta odeszła z firmy. Wszystkie te new'sy w ciągu tygodnia.
Tak to jest jak się pracuje w sekcji, gdzie są same kobitki, zawsze któraś zrobi niespodziankę
.
Tak to jest jak się pracuje w sekcji, gdzie są same kobitki, zawsze któraś zrobi niespodziankę
.reklama
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
ja bede najlepsza -bo z głupim pytaniem al naprawde nie wiem gdzie kliknać aby wasze zdjątka zobaczyć???????????????????????????????
Bo sa jakoś ukryte?
Ja -14.01.1984.
Mąż-28.06.1979.

Bo sa jakoś ukryte?Ja -14.01.1984.
Mąż-28.06.1979.