reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

reklama
tak sobie pomyslalam, ze pochwale sie moim malym synkiem :-):-)

zaba:

pije mlesio:

dziecko z wszedobylskim balonem ;-)

owocne zakupy ;-)

fajna ta woda...

pozre ja i wszystkie inne!!!

ale super fanie mi tak i cieplutko na sercu jak pomysle sobie ze w maju bede miala swoj skarb wiecie tylko kobitek znajomych w ciazy ze jak ja bym nie byla to bym chyba wpadla w depresje bo jak sie staralsimy to mi na glowe siadalo :zawstydzona/y:
a teraz gdyby nie to pewnie calkiem bo ta w ciazy sasiadka w ciazy i w szkole dwie nic tylko bym sie dolowala

dzieki, dziewczyny :tak:

Wiktorio, wiem, co czujesz, bo kiedy stracilam pierwsze malenstwo i dlugo staralismy sie o Filipka, tez lapalam straszne doly, wydawalo mi sie, ze ja juz nigdy nie bede mama.. a do tego siostra D. byla w ciazy - z wpadki, nie do konca chcianej, na poczatku oczywiscie.. strasznie jej zazdroscilam :no: i wszedzie widzialam kobiety z brzuszkami nagle.. obsesja normalnie :tak: a potem zaszlam w jedna, a zaraz po pierwszej ;-) w druga ;-) hehehe :-D i swiat zawirowal, a wrecz zeswirowal - totalnie! :-D

Dziewczyny,ale fajnie Was czytac!! Super, ze sie tak cieszycie!! :tak: Ja tez oczywiscie, my z zafasolkowaniem raczej problemu wiekszego nie mielismy, hihi ( jak to mowia u mojego meza: wystarczy, ze sobie jego szczoteczka umylam zeby ;) ), ale staram sie sobie wyobrazic, jak strasznie musza sie czuc kobiety, ktore tak bardzo pragna dzieciatka, a nie moga zajsc.. :( A tu tyle sie slyszy o patologiach, maltretowaniu dzieci, ze juz nie wspomne o aborcji.. :no:

reklama
Do góry