reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

reklama
Iwonka
ślicznie wyglądasz, zmieniłaś fryzurkę i chyba zrobiłas pasemka;-):-) naprawdę super i Vanesska taka ładna jak jej mamusia:-p

Dziekuje :) Fryzuruy nie zmienilam,mam poprostu upiete wlosy ale tak jak bylam u fryzjera to zrobilam sobie czarno biale pasma.

Mi tez sie od razu rzucilo w oczy to wasze podobieństwo :-) Dziewczynka tez może byc do mnie podobna fajnie by bylo a chłopiec to mogłby byc tatus:-Dlepiej nie na odwrót .... Zartuje

To ja i nasz kotek Tiger.

my tez mamy kota Tigera :-D
Tylko nasz to taka gruba wersja - a'la Garfield ;-)

glg_kotyIM003469.jpg

i mamy jeszcze czarną Kotę:
glg_kotyIM002781.jpg

ze mną koty fotek prawie nie miewają, bo to ja robię za fotografa w domu :sorry:

PS. Sorki za kociego offa :zawstydzona/y:, ale nie mogłam się powstrzymać...
A żeby tak choć troche w temacie - mam jakies zdjecie sprzed 2 tyg. - grubas taki ze mnie, ze az wstyd :eek:
jaroslaw08%20009.jpg

reklama
Do góry