Ha-NN-aH
BB fan
Ogród mamy ogrmoniasty, można się zgubić
, no ale z tym basenem to teraz ciężko, bo trzeba będzie ogrodzić, no i tylko problem. A ja i tak żadko z niego korzystam, jak się ma coś pod nosem to tak nie cieszy. Dlatego kiedy tylko możemy jeździmy nad jezioro haha;-)
, no ale z tym basenem to teraz ciężko, bo trzeba będzie ogrodzić, no i tylko problem. A ja i tak żadko z niego korzystam, jak się ma coś pod nosem to tak nie cieszy. Dlatego kiedy tylko możemy jeździmy nad jezioro haha;-)
ja marze o takim,tez mam duzy ogrod i moglibysmy kiedys zrobic tylko co robicie zima i jak z woda??

, to się nazywa pomysłowość. Z tym basenem to było tak że jak byłam w pracy, oglądałam allegro i prtzez przypadek zobaczyłam baseny. Zadzwoniłam do męża, poddałam pomysł i na drugi dzień mąż kopał dół na basen. Wykopał, zalał betonowy podest, przyjechała ekipa, zamontowali basen. I tyle. Jak kończy się sezon, wypompowujemy wodę, tak żeby zostało 3/4, zakrywamy foilą na zimę i na sezon nadal jest ta woda idealna, po dodaniu kilku specjalnnych środków. Ogólnie nie tani interes, no ale na lata.
:-)