reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

reklama
kangurka - Podoba mi sie ten kapelusik Twojej córci wygląda w nim cudnie.

Dzięki :-) Też bardzo mi się z nim Nikolka podoba. A to taki rarytasik z "odzysku" - dostała Nikolka kilka reklamówek ciuszków od jakiejsc dalszej rodziny tatusia (osobiscie nie znam ludzi :-p) - i pośród masy kiecek dla dzidzi był tam ten kapelusik :-)

HaNNaH - przepiękna impreza, przepiękne kobiety w rodzinie i takie młoooooode!!!!A malutka ciudna :-)
Doprawdy - niesamowicie młodo i świerzo wyglądacie wszystkie!!!!:tak:
Moja mama ma 69 latek już :zawstydzona/y: - bardzo późno mnie urodziła... No ale też postarzała się znacznie dopiero 10 lat temu!

jo-anna-on - Bardzo fajne zdjęcia :)
Czy ja dobrze wypatrzyłam, że na jednym córcia jest w kaloszach?
jo-anna-on - Kaloszę są super , sama myslę o zakupie takowych na jesienne spacery :tak::tak::tak:
Tak, Natalka pierwszy raz założyła kalosze w swoje urodziny. Trochę jej się niewygodnie chodziło, bo po pierwsze od niedawna chodzi (już ponad miesiąc) a po drugie były trochę na nią za duże, bo to rozmiar 22. Na jesień będą pasowały jak ulał. Kupiliśmy je starszej córce jak miała trochę ponad 1,5 roku.
Joanna ale apetytu mi zrobilas na truskawki i czeresnie bo tu zadko spotkam slodkie:no:i wogole apetyczny letni stol:-pzdjecia sliczne a Ty tez lasencja....:-)
Czereśnie są z naszego drzewa a truskawki udało mi się kupić na prawdę smaczne. Dziękuję za komplementa :-).

kangurka - Moja córcia też ma kapelusik z takie spadku ciuszków po innych dzieciach.

A teraz kilka nowych zdjęć.

Załączniki

• P5282613.jpg
    P5282613.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 51
  • P5302620.jpg
    P5302620.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 50
  • P5312658.jpg
    P5312658.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 52
  • P5312666.jpg
    P5312666.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 49
  • P6012674.jpg
    P6012674.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 49
  • P6012677.jpg
    P6012677.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 48
  • P6012684.jpg
    P6012684.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 48
  • P6012686.jpg
    P6012686.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 50
Wszystkie dzieciaczki przepięknie wyglądąły w dniu ich święta. Teraz my sie pkażemy chociaż mam mało zdjęć bo kiepsko powychodziły:wściekła/y:

Załączniki

• mDSC03782.jpg
    mDSC03782.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 53
  • mDSC03765.jpg
    mDSC03765.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 54
  • mDSC03811.jpg
    mDSC03811.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 51
  • mDSC03818.jpg
    mDSC03818.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 54
  • mDSC03849.jpg
    mDSC03849.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 58
  • mDSC03854.jpg
    mDSC03854.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 59
  • mDSC03915.jpg
    mDSC03915.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 55
  • mDSC03861.jpg
    mDSC03861.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Panistepelek Klaudia jest urocza a kurki to pewnie rarytas ogladany ciagle:-):-D:-D:-D
Dziubek moj synus tez tak zasypia,pieluszke jeszcze w raczce trzyma:tak::tak::tak:fajowy ten kwadrat:tak:a mala to chyba tatusiowa corunia:-)do niego podobna;-)

Panistepelek- córcia taka delikatna, subtelna dziewczynka. Super zdjęcie z butlą. Tylko czekać aż się Klaudynka zacznie wspinać na tą bramę.
Dziubek- rzadko nam pokazujesz zdjęcia a Zuzia tak wyrosła już, nie do wiary Śliczna córcia, bardzo ładna sukienka. Fajny ten sześcian.
Polka- piękne zdjęcia, a te tulipany, ach...
Jo-anna-on- jak zawsze zdjęcia super. Kalosze przednie. Narobiłaś i mi smaka tymi czereśniami. Udane masz dziewczynki. Zdjęcie Ani w suwaczku z rozwianymi włosami
23_129_8.gif

kwiateczek - no wszyscy mówia że Zuza podobna do taty. Mój ma tylko nos i kształ oczu, no i dół;-)

Szopek - rzadko się pokazuję bo nie mam chwilki na wstawienie zdjęć. To jednak trochę trwa. Trzeba je wybrać, zmniejszyć i załączyć. Postaram się coś więcej wstawiwiać:tak:

reklama
dziubek - Wiekszośc z majowych dziewczynek była ubrana na impreze w różowe sukieneczki a tu prosze wyjatek :) ładnie wyglądała.

kwiateczek - Córci lubi patrzeć na kury ale najbardziej to na kota który niestety nie da się złapać.

szopek - Póki co, tylko spaceruje wzdłuż tej bramy :p

Do góry