reklama
kangurka - Podoba mi sie ten kapelusik Twojej córci wygląda w nim cudnie.
Dzięki :-) Też bardzo mi się z nim Nikolka podoba. A to taki rarytasik z "odzysku" - dostała Nikolka kilka reklamówek ciuszków od jakiejsc dalszej rodziny tatusia (osobiscie nie znam ludzi
) - i pośród masy kiecek dla dzidzi był tam ten kapelusik :-)HaNNaH - przepiękna impreza, przepiękne kobiety w rodzinie i takie młoooooode!!!!A malutka ciudna :-)
Doprawdy - niesamowicie młodo i świerzo wyglądacie wszystkie!!!!
Moja mama ma 69 latek już
- bardzo późno mnie urodziła... No ale też postarzała się znacznie dopiero 10 lat temu!jo-anna-on
Pindory i godody
jo-anna-on - Bardzo fajne zdjęcia
Czy ja dobrze wypatrzyłam, że na jednym córcia jest w kaloszach?
Tak, Natalka pierwszy raz założyła kalosze w swoje urodziny. Trochę jej się niewygodnie chodziło, bo po pierwsze od niedawna chodzi (już ponad miesiąc) a po drugie były trochę na nią za duże, bo to rozmiar 22. Na jesień będą pasowały jak ulał. Kupiliśmy je starszej córce jak miała trochę ponad 1,5 roku.jo-anna-on - Kaloszę są super , sama myslę o zakupie takowych na jesienne spacery![]()
Czereśnie są z naszego drzewa a truskawki udało mi się kupić na prawdę smaczne. Dziękuję za komplementa :-).Joanna ale apetytu mi zrobilas na truskawki i czeresnie bo tu zadko spotkam slodkiei wogole apetyczny letni stol
zdjecia sliczne a Ty tez lasencja....:-)
panistepelek
Fanka BB :)
kangurka - Moja córcia też ma kapelusik z takie spadku ciuszków po innych dzieciach.
A teraz kilka nowych zdjęć.
A teraz kilka nowych zdjęć.
Załączniki
-
P5282613.jpg16,8 KB · Wyświetleń: 51 -
P5302620.jpg30,4 KB · Wyświetleń: 50 -
P5312658.jpg30,9 KB · Wyświetleń: 52 -
P5312666.jpg25,2 KB · Wyświetleń: 49 -
P6012674.jpg21,5 KB · Wyświetleń: 49 -
P6012677.jpg22,9 KB · Wyświetleń: 48 -
P6012684.jpg35,9 KB · Wyświetleń: 48 -
P6012686.jpg40,7 KB · Wyświetleń: 50
Wszystkie dzieciaczki przepięknie wyglądąły w dniu ich święta. Teraz my sie pkażemy chociaż mam mało zdjęć bo kiepsko powychodziły

Załączniki
-
mDSC03782.jpg26,2 KB · Wyświetleń: 53 -
mDSC03765.jpg33,4 KB · Wyświetleń: 54 -
mDSC03811.jpg21,8 KB · Wyświetleń: 51 -
mDSC03818.jpg31,5 KB · Wyświetleń: 54 -
mDSC03849.jpg26,2 KB · Wyświetleń: 58 -
mDSC03854.jpg35,2 KB · Wyświetleń: 59 -
mDSC03915.jpg28,5 KB · Wyświetleń: 55 -
mDSC03861.jpg37,5 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
kwiateczek
majowa mama `08
Panistepelek Klaudia jest urocza a kurki to pewnie rarytas ogladany ciagle:-)

Dziubek moj synus tez tak zasypia,pieluszke jeszcze w raczce trzyma

fajowy ten kwadrat
a mala to chyba tatusiowa corunia:-)do niego podobna;-)

Dziubek moj synus tez tak zasypia,pieluszke jeszcze w raczce trzyma

fajowy ten kwadrat
a mala to chyba tatusiowa corunia:-)do niego podobna;-)szopek
Mama Kniazia Burubara
Panistepelek- córcia taka delikatna, subtelna dziewczynka. Super zdjęcie z butlą. Tylko czekać aż się Klaudynka zacznie wspinać na tą bramę.
Dziubek- rzadko nam pokazujesz zdjęcia a Zuzia tak wyrosła już, nie do wiary Śliczna córcia, bardzo ładna sukienka. Fajny ten sześcian.
Polka- piękne zdjęcia, a te tulipany, ach...
Jo-anna-on- jak zawsze zdjęcia super. Kalosze przednie. Narobiłaś i mi smaka tymi czereśniami. Udane masz dziewczynki. Zdjęcie Ani w suwaczku z rozwianymi włosami
Dziubek- rzadko nam pokazujesz zdjęcia a Zuzia tak wyrosła już, nie do wiary Śliczna córcia, bardzo ładna sukienka. Fajny ten sześcian.
Polka- piękne zdjęcia, a te tulipany, ach...
Jo-anna-on- jak zawsze zdjęcia super. Kalosze przednie. Narobiłaś i mi smaka tymi czereśniami. Udane masz dziewczynki. Zdjęcie Ani w suwaczku z rozwianymi włosami
kwiateczek - no wszyscy mówia że Zuza podobna do taty. Mój ma tylko nos i kształ oczu, no i dół;-)
Szopek - rzadko się pokazuję bo nie mam chwilki na wstawienie zdjęć. To jednak trochę trwa. Trzeba je wybrać, zmniejszyć i załączyć. Postaram się coś więcej wstawiwiać
Szopek - rzadko się pokazuję bo nie mam chwilki na wstawienie zdjęć. To jednak trochę trwa. Trzeba je wybrać, zmniejszyć i załączyć. Postaram się coś więcej wstawiwiać

reklama
panistepelek
Fanka BB :)
dziubek - Wiekszośc z majowych dziewczynek była ubrana na impreze w różowe sukieneczki a tu prosze wyjatek
ładnie wyglądała.
kwiateczek - Córci lubi patrzeć na kury ale najbardziej to na kota który niestety nie da się złapać.
szopek - Póki co, tylko spaceruje wzdłuż tej bramy
kwiateczek - Córci lubi patrzeć na kury ale najbardziej to na kota który niestety nie da się złapać.
szopek - Póki co, tylko spaceruje wzdłuż tej bramy