reklama
jo-anna-on
Pindory i godody
Moja mama jak byłą malutka była blondynką a teraz ma ciemniejsze od moich. Natalka jest blondynką i mam cichąi baaardzo wielką nadzieję, że chociaż jej ściemnieją, bo ANia już pozostanie chyba tym ciemnoblondem.Joanna moja kuzynka tez ma taki kolor wlosow naturalnyciocia jak w ciazy byla to ufarbowala wlosy.potem mowila ze Ewa na poczatku miala rude a potem zmienily sie w braz:-)
Hannah cóż za słodkie niewiniątko ;-)

Ha-NN-aH
BB fan
Niewiniątko hahahaHannah cóż za słodkie niewiniątko ;-)![]()

. Teściowa dzisiaj uciekła nad jezioro na kilka dni, bo mimo że jej nie pilnuje miała dosyć
panistepelek
Fanka BB :)
kwiateczek - Oj tak, córcia uwielbia piasek, nawet tażanie się w nim 
Ha-NN-aH - Hihi, jak fajny golasek.
Dotkass - Na tej plaży (tak jak widać na zdjęciach) jest dosyć czysto na szczęscie.
jo-anna-on - Widzę, że i u Was plażowo
Ha-NN-aH - Hihi, jak fajny golasek.
Dotkass - Na tej plaży (tak jak widać na zdjęciach) jest dosyć czysto na szczęscie.
jo-anna-on - Widzę, że i u Was plażowo
panistepelek
Nie wiem jak u Was ale u mnie pada deszcz więc zdjęcia tematyczne 
panistępelek ja juz dawno zakochana w Twoich fotach 
jo-anna-on ślicznie Ci w tych włosach
ja w tamtym roku się tak ściełam, ale że mam z tyłu falowane wyglądałam jak Chopin bo nie chcialo mi się codzien prostować, nawet przez 3 tyg nie wychodzilam z domu dopóki nie odrosły żeby je związać 

Ha-nn-ah Hanutek jest sliczny
obiecalam WAM lysego Michałka więc macie dla porównania dwa z włosami

jo-anna-on ślicznie Ci w tych włosach
ja w tamtym roku się tak ściełam, ale że mam z tyłu falowane wyglądałam jak Chopin bo nie chcialo mi się codzien prostować, nawet przez 3 tyg nie wychodzilam z domu dopóki nie odrosły żeby je związać 

Ha-nn-ah Hanutek jest sliczny
obiecalam WAM lysego Michałka więc macie dla porównania dwa z włosami

panistepelek
cosmolady - Dziękuję, miło mi to przeczytać.
A michałek w wersi "łysej" wygląda na trochę mniej latek/miesięcy raczej
A michałek w wersi "łysej" wygląda na trochę mniej latek/miesięcy raczej
Madzia0111
kwiecień98lipec07maj08
szopek
Mama Kniazia Burubara
cosmo- rzeczywiście Michałek na młodszego bez włosów wygląda, wogóle troszkę inaczej nawet na buzi. Śliczne ma oczęta, na żywo jeszcze bardziej rzuca się ich niebieskość, choć wydaje się to nie możliwe ( u Majeczki też).
Madzia- śliczna fryzurka. Nie wiem jak wyglądała wyprasowana fryzurka ale z falami też ładnie.
Ja mam "żelazko" do włosów, to właśnie jest dobry patent jak się nie ma czasu cudować przed lustrem. Czasami jak padnięta , kładłam się z mokrymi włosami-rano budziłam się z efektem piorunu w rabarbar. 5 minut i włosy w stanie wyjściowym( przynajmniej po chleb).Szybciej wychodzi prasowanie włosów niż nawijanie na szczotkę i suszenie.Teraz nie prostuje bo mam tak wycieniowane (.tzn jakbym nie miała wycieniowane tylko tak cięte prosto), ze nie wygląda to dobrze .
Madzia- śliczna fryzurka. Nie wiem jak wyglądała wyprasowana fryzurka ale z falami też ładnie.
Ja mam "żelazko" do włosów, to właśnie jest dobry patent jak się nie ma czasu cudować przed lustrem. Czasami jak padnięta , kładłam się z mokrymi włosami-rano budziłam się z efektem piorunu w rabarbar. 5 minut i włosy w stanie wyjściowym( przynajmniej po chleb).Szybciej wychodzi prasowanie włosów niż nawijanie na szczotkę i suszenie.Teraz nie prostuje bo mam tak wycieniowane (.tzn jakbym nie miała wycieniowane tylko tak cięte prosto), ze nie wygląda to dobrze .
reklama
Madzia0111
kwiecień98lipec07maj08