reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

reklama
Joanna moja kuzynka tez ma taki kolor wlosow naturalny:tak:ciocia jak w ciazy byla to ufarbowala wlosy.potem mowila ze Ewa na poczatku miala rude a potem zmienily sie w braz:-)
Moja mama jak byłą malutka była blondynką a teraz ma ciemniejsze od moich. Natalka jest blondynką i mam cichąi baaardzo wielką nadzieję, że chociaż jej ściemnieją, bo ANia już pozostanie chyba tym ciemnoblondem.

Hannah cóż za słodkie niewiniątko ;-):blink::-D

kwiateczek - Oj tak, córcia uwielbia piasek, nawet tażanie się w nim :p

Ha-NN-aH - Hihi, jak fajny golasek.

Dotkass - Na tej plaży (tak jak widać na zdjęciach) jest dosyć czysto na szczęscie.

jo-anna-on - Widzę, że i u Was plażowo :)

Nie wiem jak u Was ale u mnie pada deszcz więc zdjęcia tematyczne :p

vgh3qv.jpg

2ns2z47.jpg

1z6z59j.jpg

panistępelek ja juz dawno zakochana w Twoich fotach :tak:

jo-anna-on ślicznie Ci w tych włosach :tak: ja w tamtym roku się tak ściełam, ale że mam z tyłu falowane wyglądałam jak Chopin bo nie chcialo mi się codzien prostować, nawet przez 3 tyg nie wychodzilam z domu dopóki nie odrosły żeby je związać :zawstydzona/y::-D

Ha-nn-ah Hanutek jest sliczny

obiecalam WAM lysego Michałka więc macie dla porównania dwa z włosami :-D

dscn0721z.jpg

dscn0908s.jpg

dscn1173w.jpg

dscn1174u.jpg

dscn1188f.jpg

miałam pokazać się w nowej fryzurce, ale przez kilka dni nie miałam aparatu ( córa miała na obozie) więc nie wygląda już jak z salonu fryzjerskiego, sama nie umiem tak prostować i nie mam czasu ale pasemka są a to najważniejsze.

cosmo- rzeczywiście Michałek na młodszego bez włosów wygląda, wogóle troszkę inaczej nawet na buzi. Śliczne ma oczęta, na żywo jeszcze bardziej rzuca się ich niebieskość, choć wydaje się to nie możliwe ( u Majeczki też).
Madzia- śliczna fryzurka. Nie wiem jak wyglądała wyprasowana fryzurka ale z falami też ładnie.
Ja mam "żelazko" do włosów, to właśnie jest dobry patent jak się nie ma czasu cudować przed lustrem. Czasami jak padnięta , kładłam się z mokrymi włosami-rano budziłam się z efektem piorunu w rabarbar. 5 minut i włosy w stanie wyjściowym( przynajmniej po chleb).Szybciej wychodzi prasowanie włosów niż nawijanie na szczotkę i suszenie.Teraz nie prostuje bo mam tak wycieniowane (.tzn jakbym nie miała wycieniowane tylko tak cięte prosto), ze nie wygląda to dobrze .

reklama
Do góry