reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Dotkass Amelcia słodka jak zawsze, fajnie wcina śniadanko( moi to ciągle chcą parówki albo jajko) a na spacerku super ja też jutro zrobię kilka fotek to wrzucę oby pogoda była.

reklama
Czesc dziewczyny ;) chcialem sie pochwalic swoim skarbem ;] dawno mnie tu nie bylo. U nas po staremu ciagle staramy sie kupic jakies mieszkanie bo w kawalerce strasznie nam ciasno :( A tak na codzien to dziecko praca lub praca dziecko :]

Oto moja kochana Zuzia - skarb taty :)

Tutaj z ostatniego jesiennego spacerku :]

Najlepsza zabawa jest - w misce 0o

Zuzia daje buziaczka swojej kuzynce :]

Z mama w Zoo

Z kiteczkami - udezajace podobienstwo do tatusia ;]

Jeszcze latem u dziadkow w ogrodku :]

Jak zwykle usmiechnieta

Moja mala modelka ;]

Pozdrawiam wszystkie majoweczki 2k8 ;)

Kilka zaleglych zdjec...:-)
Kapiel DSCF5305.jpg
pomagam mamie gotowac:-) DSCF5349.jpg
Banki...DSCF5350.jpg
Dawno temu ladnie jadlem...DSCF5401.jpg
Jade autkiem DSCF5434.jpg
I takie mamy przewaznie zdjecia :sorry2: DSCF5570.jpg

zdjęcia super.
Dotkass- rozczuliło mnie pojenie pieska.
Kwiateczek - Pozdrowienia dla Speedy Kondzia od Speedy Miku.
115079.jpg
115089.jpg

Przynajmniej po podłodze.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry