reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych kruszynek z USG

miranda gratuluje córci , a ja im bliżej rozwiązania tym bardziej marzy mi się córeczka nawet śniło mi się ostatniej nocy że urodziła mi się córcia ale byłam szczęśliwa , dziś mama dzwonić do G żeby umówić się na USG połówkowe ale o płeć nie będę pytać za to mój M koniecznie chce wiedzieć

reklama
Plyte mam piekna wszystko wyraznie widac ale zdjecie juz nie jest tak wyrazne, ale sporo widac:-D
Miloszek 19,5 tyg

gratulacje raz jeszcze,śliczne macie te zdjęcie i najwżniejsze,że juz wiecie co macie
ja sie ostatnia dowiem pewno,ale trudno nie mam wyjścia

A wiecie że ja już nie widziałam całej dzidzi na monitorze?? :baffled:
Albo była główka albo reszta ciałka, bo tak jakby nie mieścił sie w kadr:dry:
Może to sprzęt do USG był kiepski??

A wiecie że ja już nie widziałam całej dzidzi na monitorze?? :baffled:
Albo była główka albo reszta ciałka, bo tak jakby nie mieścił sie w kadr:dry:
Może to sprzęt do USG był kiepski??

Karincia - to tak już będzie :) no bo jakiej wielkości musiałaby być głowica usg zeby całego maluszka obejmować jednocześnie :)

a ja chyba na fotkę już nie mam co liczyć bo przy następnym USG dzidzia będzie już za duża żeby obejrzeć ją w całości :-(

reklama
[URL=http://img218.imageshack.us/my.php?image=3103200921z.jpg]
3103200921z.th.jpg
[/URL]

Moja córcia w 20 tygodniu ciąży.

Do góry