reklama

Zdjecia naszych maluszkow

reklama
Rubi pięknie Monisia w tej sukience wygląda.

Ponieważ chrzciłam Martyne w listopadzie nie mogłam sobie na takie strojne kiecunie pozwolić, więc moja mała przy Waszych troche jak kopciuszek będzie wyglądała :zawstydzona/y:

No i własnie tu jest mały problem. U męża w domu niegdy nie obchodziło się roczku, dlatego jest przeciwny.

A jak jest u Was?? Będziecie zamawiać mszę z okazji roczku??

u nas msza będzie i normalne urodzinki - w sumie będzie to pewnie wyglądało jak chrzciny :-) ale chrzestnych mamy z daleka więc nie wiem czy przyjadą na roczek... chciałabym ale zmuszać ich nie będę...

my tu w Opolu poza moimi rodzicami i bratem nie mamy rodziny więc każda okazja jest dobra żeby się spotkać :-)
jak chrzestna nie przyjedzie na roczek to ją odwiedzimy w Poznaniu bo 12 sierpnia moja babcia obchodziłaby 100 urodziny - chcę pojechać na jej grób i pokazać Monie, która drugie imię na właśnie po niej :-)

reklama
My roczek obchodzimy po "świecku" Nie zamawiam żadnej mszy, tylko kawa, tort i kolacja dla najbliższych :) Jako, że urodziny przypadają latem (starsza córka jest z końca października i dużego wyboru nie mam) zrobimy przyjęcie na działce, będzie grill itp. :):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry