reklama

Zdjecia naszych maluszkow

reklama
Rubi śliczna suknia, ale jak dla mnie Monia i nago wyglądałaby jak księżniczka, no bużke to ma cudną :-)

a co do roczku to u nas będzie duuuza impreza, nawet wieksza niż chrzciny chyba, chrzciny były w domu i się umęczyłam, ciasnawo było i liczba gości mocno ograniczona. Roczek planujemy w knajpie, z balonami, obiadem, tortem i wróżeniem przyszłości maluszka :-) No i gości bedzie więcej o ile przyjdą :laugh2:

Monia pięknie wygląda!!! jak panna młoda (gdyby nie ten bodziak :-D) :-)
Aha i zapomniałam Piwoni podziękować za kolaże, kawał dobrej roboty!!! I fajnie było zobaczyć Was wszystkie i Wasze dzieci :-)
Co do roczku to u nas w parafii jest organizowana dwa razy w miesiącu msza na roczek więc Jaś będzie miał, no i obowiązkowo, tak jak u wielu z Was grill z rodzinką :-)

W ogóle to od was pierwszy raz słyszę żeby się mszę na roczek zamawiało O.o !

U nas w ogóle to roczek będzie dziwny bo tydzień wcześniej będziemy na weselu u siostry chrzestnego więc już nie będę go namawiać żeby do nas całą Polskę jechał z tej tylko okazji.
I marzy mi się roczek we własnych czterech ścianach choćbym miała gości na meblach ogrodowych posadzić. Ale to tylko marzenia...

A jak tam wasze dzidzie wyglądają?
Mania już nam stoi sama:
dsc0160n.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry