reklama

Zdjecia naszych maluszkow

reklama
Rubi super fotki, wyglądasz tak młodo, świeżo , promieniście :-) pokazuj się częściej!!!!

I oczywiście WIELKIE GRATULACJE DLA FRANIA za klęczenie i siedzenie!!!!!!!!!!1
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
buziak od e-ciotki :-*

A Dorian jak fajnie ubrany ;-) tak stylowo ;-) ;-)

No dobra, to lece dalej:)
Za 2,5 tyg zniknę z małym na miesiąć, więc trochę ode mnie odpoczniecie:)
A tak dziś wieczorem Franiu "jadł":)
A seeee pomyślalam, poszalejemy synu:)

abXpucxDDPxgug6zeX.jpg

kjJmvgcDhrWB1p5HqX.jpg

qyas7IoVzHy1ApzRPX.jpg

b4a9Fg8kap6DPCQeFX.jpg

3QqJMbwm2CttIweDHX.jpg

4AKR18mfufVKfrVvEX.jpg

Ostatnia edycja:
nie no Franio, dałeś czadu :) słodki jestes nawet jak demolujesz mamie kuchnie he he
no i wielkei gratulacje za siadanie

Rubi- nigdy bym nie powiedziała ze masz tak duzego syna ktory umie zdjecia robić ;)
Monia to tylko troche do Ciebie podobna wydaje mi sie, ale obie sie pieknie prezentujecie

Dorian to mały elegancik

hmmmm....Aga ;-) a ja nie chce od Was odpoczywac.... dawaj więcej takich cudnych fotek tego cudnego faceta ;-) jutro prosze o sesje z potrawa w kolorze...czerwonym ;-)

Mewa ;-) Monia jest wymieszana - ani bardzo do mnie ani do taty podobna nie jest... ale robi moje miny - jak ogladam fotki ze swojego dziecinstwa to...cała ja ;-)

Aga ja ci mówię że ten twój Franio to powala na kolana!
Ten uśmiech, te dołeczki...ach! No Boski jest i już!
I pięknie klęczy! A niedługo jak piszą dziewczyny zacznie ci uciekać, zobaczysz;-)

dziś Franiu pierwszy raz podciągnął się do klęku:)
Radosna to chwila, choć wiem, że ten klek jest dość mocno nieprawidłowy. Napiszcie mi dziewczyny proszę, czy któreś z Waszych dzieci klękało tak jak Franiu - w literkę W (nóżki na boczkach nie pod pupą)

4qsCzzILm3J75sKymB.jpg

Aga moja Ola do dziś tak potrafi usiąść, ja tak siedziałam jak byłam mała i Tosia też tak siada. A co w tym jest nieprawidłowego?

Rubi śliczne macie zdjęcia. Laska jesteś super :):)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry