Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hehe Monia kaskaderka - mój Jasiek podobnie na skoczku się bawi ;-)
Bartuś - śliczna wieża! I strasznie Bartuś wyrósł, dobrze Mewa napisała - taki chłopczyk się z niego zrobił!
Tomuś super śmiga na sankach! I ja też zawsze bez czapki chodziłam (nawet jak w podstawówce byłam to jak tylko znikłam z pola widzenia to zaraz czapka z głowy!). Ale w zeszłym roku kupiłam sobie świetna czapę i uwielbiam w niej chodzić
A na Marysię to brak słów! Mój typ to październik! No i listopad - tworzycie przecudowną rodzinkę!!
W ogóle oglądnęłam wszystkie zdjęcia i ten niemowlaczek mnie strasznie rozczulił.....Zwłaszcza że Jasiek się taki kościsty ostatnio zrobił, wszystkie rozkoszne fałdki mu poznikały :-(
Ależ się uczepiłyście tej czapki;-) nie tak na serio to czapek nie nawidze!!Ale jak mocno zimno to ubieram,choć wiem że się powinno nosic zawsze bo przez głowe ucieka najwięcej ciepła-gdzieś czytałam....Może jak zakupie taka co mi się podobać będzie to nosić częściej będę