• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Właśnie chciałam zeskanować zdjęcie naszej córci a tu niespodzianka... coś się stało ze skanerem i nie zamierza ruszyć z miejsca, tzn ani drukarka nie działa ale ksero ani skaner bo mamy urządzenie wielofunkcyjne. Dało radę je włączyć, ale nic nie chce zadziałać więc muszę poczekać na męża aż z pracy wróci :wściekła/y: Więc najbliżej jutro cokolwiek zdziałam o ile nie zapomnę bo ostatnio jakoś z pamięcią u mnie cienko :baffled:

to długo musisz czekać:(
ja usg mam co 4 tyg.jak idę na wizytę i zawsze jakąś fotkę dostanę:) wtedy mam porównanie jak mój maluszek rośnie!

a ja niestety jak książka pisze bede miala usg 4 razy w ciągu calej ciaży (a wlasciwie 5, bo 2 te najwazniejsze zrobilismy prywatnie, w tym polowkowe jakby podwojnie, bo i na nfz i prywatnie). wiec w czerwcu czeka mnie ostatnie usg, jesli oczywiscie nic nie bedzie sie potem działo no i pewnie przed proodem mi zrobia, no ale tego nie licze.

Własnie wrócilismy z usg - córcia potwierdzona (miejmy nadzieję, tak już będzie do końca) :) Znowu łobuziara nie bardzo chciała pokazać buźkę - robiła wszystko, żeby nam się nie udało jej podejrzeć :-)
Ale najważniejsze, że wszystko z nią w porządku!

reklama
A to nasz synek :)

Załączniki

• img110.jpg
    img110.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 125
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć