• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
To moja córcia dziewczynka.jpga dokładnie dowód na to że jest to dziewczynka(te dwie kreseczki), dla porównania dodaje zdjęcie usg siusiaka

mojego synkasiusiak.jpg Zdjęcia nie są najlepszej jakości usg robione w 2d ale mam nadzieję , że różnica jest widoczna.

pozdrawiam

Ja właśnie dzisiaj byłam z mężem na usg 3-4D i wiemy że będzie córcia :-) Mąż obstawiał synka a ja od samego początku córcię :-) No ale najważniejsze że zdrowe, a płeć to dla nas sparwa drugorzędna. Ale niestety mamy tylko jedną fotkę buźki bo mała jest tak ruchliwa że szok. No a nagrania niestety nie mamy bo wtedy kiedy chcieliśmy ją nagrywać to jak na złość zasłoniła się rączką i "przykleiła" do łożyska i nie sposób ją było od niego odciągnąć :-) Ale najważniejsze że wiemy że wszystko jest dobrze, rośnie zdrowo, rozwija się prawidłowo, serduszko i główka bez zarzutu, wszystko na swoim miesjcu, żadnych wad nie wykryto tzn wykluczono wodogłowie, zespół Downa itp więc mozemy spać spokojnie. A zdjęcie może jutro na skan wrzucę, chociaż też takie mało wyraźne więc nie wiem czy jest sens. Może na następnym zwykłym usg będzie lepiej ułożona :-)

Shyla, ta Twoja córcia to same piękności :-)
sierpien8, pewnie, ze widać różnicę :tak:Jak dla mnie, to zdjecia całkiem niezłej jakości. :-)
Anecia1111, super, że wszystko dobrze :tak: No i gratuluję córci :tak: Wrzucaj skan, pewnie, że jest sens :tak: Czekamy z niecierpliwością :tak::-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry