Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a u mojej zupełnie nic nie było,takie 2 kreski,które są wargami sromowymi.Dzis lekarz (inny)znów mi pokazywał dokładnie.hehe, a u nas mniej wiecej tak wyglądała dziewczynka, wiec nie dziwie sie, ze lekarz nie byl pewny![]()
:-)A82 W/g mnie to chłopiec, moja córa nic nie miała między nogami, a tam wyraźnie coś jest :-)
Przy każdym USG lekarz dokładnie u mnie tłumaczy.A dzis to sama go wyprzedzałam z hasłami"o główka","o nóżka..."Wiecie co?Zupełnie nie rozumiem jak potraficie odczytywać te obrazy z USG.

a u mojej zupełnie nic nie było,takie 2 kreski,które są wargami sromowymi.Dzis lekarz (inny)znów mi pokazywał dokładnie.
:-)
To tak jak u mojej.
Przy każdym USG lekarz dokładnie u mnie tłumaczy.A dzis to sama go wyprzedzałam z hasłami"o główka","o nóżka..."![]()

nie widać zdjęcia...spróbuj wkleić jeszcze raz;-)Moja śliczna córeczka :-)
Zobacz załącznik 237304