reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdjęcia

No kochane, nareszcie znalazlam sposob aby Wam pokazac moj ogromniasty i tlusciutki brzusio ;D
Zapomnialam ze kamerka internetowa tez ma opcje zdjec, sorki za jakosc.

Zaczynamy 18 tc

reklama
Dziewczyny macie przesuper brzuszki!! :)
Jak tak na nie patrzę to zaczynam się martwić, że mój brzusio cosik za mały jest :/

Pulinko i Ty nas tak dlugo tzrymalas .. nie chcialas pokazac takiego wspanialego brzunia ... za kare teraz co tydzien bedziesz musiala pokazywac ;) .. brzuszek piekny :)

Nadia .. a wysoka jestes?? Zreszta kazda z Nas ma inna wilekosc brzuszka :) ... Tym sie akurat nie przejmuj ... im mniejszy tym mniejszy ciezarek ;)

Paulina chyba sie wybiore do ciebie i cie hukne :laugh: !!! Gdzie te twoje oponki !!!???? toz to piekny brzusio dzidzi :laugh:
Nadia nic sie niemartw bo moj tez jest maly ale zapytaj swojej mamy bo moja powiedziala ze jej zaczol porzadnie rosnac od polowy 5 mies. i byl taki wielki ze wszyscy mowili ze to na bank blizniaki wlacznie z lekarzami :laugh: a to tylko ja tam siedzialam maly 4kg klusek :laugh: zobaczysz nam tez urosna :laugh:

Oj teraz to na bank bede wklejac co tydzien , i jak tak patrze na te fotke to mysle ze wygladam naprawde bardzo obiecujaca , zabawne ze waga jeszcze nie drgnela-widocznie malenstwo pochlania mamusiowe zapasy ;D ;D ;D

zgadzam sie z waszymi opiniami, duży i piękny brzuszek paulinko (a może to dwa dzidziaszki???) pozdrawiam

Basiu ja bardzo liczylam na blizniaki, zawsze podkochiwalam sie w nich ale niestety nic z tego, moze uda nam sie podwojnie zmajstrowac przy drugim malenstwie ;)
A co do brzusia to na poczatku wcale nie rusl, az sie martwilam, dopiero kolo 16 tygodnia to doslownie wyskoczyl u mnie, i z rana jest mniejszy a w miare jedzenia mi do wieczora az taki ogromniasty przybywa ;) No i dodam ze przed ciaza mialam juz spora oponke nad pepkiem-tzw. duzy zoladek ;D wiec efekt musi byc podwojny ;) ;D

reklama
Oj piekne te brzuszki, ja tez mam juz okazaly i wpadlam na pomysl dla tych, ktore nie moga przesylac zdjatek, badz mmsowac ( czyli takich jak ja ::))zeby pisaly nam co tydzien ile centymetrow ma ich brzuszek co wy na to?

Do góry