reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdjęcia

reklama
Przestał mnie już tak pobolewać brzuch, więc wpadłam na chwilę na BB i zamieszczam moje i synka fotki w 20 tygodniu ciąży  :)
20tcf1ty.jpg

20tydzf4in.jpg

20tydzienf3be.jpg

uśmiałam się podczas tej "sesji" bo moja suczka równo ze mną pozowała i usadzała się przy moich nogach, zresztą na ostatnim zdjęciu widać ciut jej uszka ;D

Nadia sliczna z Ciebie mamusia  :) .. brzusio przeslodki :) ... w sumie mamy podbne tyle ze ja ciut wiekszy ;) ... tydzien wiekszy ;D ... a z tym pobolewaniem podbrzusza to chyba chlopcy tak maja ::) ... mnie dzisiaj znowu bolal po poludniu, ale po nospie przeszlo :)

Ines pisze:
Witaj Melanie ;D
Widzę kochana że Ci sie drugiego Maleństwa zachciało ;) Ja też myślę już o tym że jak Mariczka będzie miała ok 9 - 12 miesięcy to się za rodzeństwo dla niej zabierzemy ;D Będzie dobrze! Na pewno dasz radę!!! Przez ciekawość pytam czy chciałabyś drugą sliczną kobietke czy teraz malutką kopię Auwo? ;D

jakoś jestem bardziej za laseczkami ;)
ale mała kopia Auwo ::) tez by się przydała ;D
... tylko czy ja bym umiała być obiektywną teściową dla synowej ::) :p bo dla zięcia to będę super ;D

sumując - co będzie to będzie :)

basia czy Ty się spodziewasz bliźniaków ??? :) :) :)
ja tez się czasem zastanawiam czy dam rade, no ale... kto ma dać radę jak nie ja ;) ;D
Ty też dasz - no bo jak możesz nie dać rady ... no jak ? ;)

reklama
Gufi :o przeslicznie wygladasz :) ... kreacje mialas piekna ... Twoje malenstwo moze byc dumne z mamusi :)

Do góry