reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdjęcia

MoniczQa dzięki za komplementa :) Chyba masz rację z tą zależnością synek i bóle brzucha ;) Mi wreszcie prawie puściło już, więc uspokoiłam się , a poza tym synek dał kopniaka na pocieszenie więc nie jest źle ;)
Gufi super wyglądasz :)!!

reklama
Nadia, Gufi śliczne z Was mamuśki ;D Tak jak już pisały inne dziewczyny ciąża na pewno Wam służy!!! Super fotki :)

Helloo!! Fotek nie wkleje bo po prostu nie potrafię :mad: :mad: Taki cielak jestem, ale nawet ta fotka połówkowa jest dość niewyraźna, mam ich już 5 sztuk, bo tyle razy byłam na USG. Za 2 tygodnie idę znowu i będzie kolejna fotka. Nie potrafie wklejać fotek, mam zeskanowane ale w ogromnych rozmiarach i nie wiem co dalej z tym zrobić :-[ :-[ :-[

Rudykotku napisałam do Ciebie priv w sprawie fotek! Dawaj je do mnie a ja wkleje jeśli czhcesz ;D

Kurcze Dziewczyny, jakie z Was ładne i szczupłe mamy!!! Ja swojego zdjęcia nie wyślę, bo gdzieś się zawieruszyło wśród moich kompleksów :-[ ;)

reklama
Do góry