Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dorwalam ta laske na NK. Napisalam jej ze nie wiem co sobie wyobraza, ale on i tak ze mna caly czas sypia...
On sie wsciekl :-/...

.Wiecie jak się wtedy poczułam? Najgorsze jest to, że przecież byliśmy razem szczęśliwi. Zawsze, nawet jeśli czasami się kłóciliśmy,okazywał mi, że mnie kocha itp. a jednocześnie PLANOWAŁ najzwyczajniej w świecie mnie zdradzać. Ta dwulicowość zabolała chyba najbardziej. Wczoraj mu o tym wszystkim powiedziałam, chyba tylko po to, żeby wiedział, bo przecież nie wytłumaczył mi tego, nie powiedział niczego, czego bym nie wiedziała, czyli że: to było głupie, chciał więcej i więcej(czego?
), że jest mu przykro, że mnie zranił, że nie wie dlaczego, tak jakoś wyszło, że potem mu było głupio, bo była ładna, że mnie przeprasza itp. bzdety. Cóż, kocham go, więc ciągle jesteśmy razem, powiedział, że to się więcej nie powtórzy, choćby dlatego, że nie chce nas stracić. Wróżką nie jestem, nie wiem, czy to się powtórzy czy nie ale wiem, że coś takiego jak pełne zaufanie zniknęło z naszego związku na zawsze. Wiem, ze jeśli teraz będzie coś podobnego robił, dobrze zatrze ślady, skasuje wszelkie archiwa, ale tak jak pisała Izyda, co to za satysfakcja stwierdzić tylko, że się kogoś przyłapało. Jeśli to zrobi, to i tak kiedyś wyjdzie, może tylko później, ale może jest szansa, że się bardziej zastanowi zanim... Sama nie wiem, może ja to wszystko wyolbrzymiam, może inni faceci robią jeszcze gorsze rzeczy ....już nie wiem
I oczywiscie od tej pory bedzie grzeczny i nigdy wiecej nie bedzie podkrecal innych lasek przez gg. No i naturalnie kazdej atrakcyjnej dziewczynie na "dzien dobry" bedzie mowil, ze ma zone/kobiete i dziecko..Juz to widze![]()