reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

Irlandia kochana zdrowka dla Ola!!!! Ja mam takowy pomysl co stosowalam u psa aby mu sie nie wrzynalo mianowicie kupilam 30 cm otuliny kauczukowo-piankowej,uszulam na okretke pokrowczyk z bawelny na nia co by sie nie odparzalo,przeciagnelam sznurek temblaka i gotowe. :tak: taka otulinke mozesz za grosze i na metry kupic w marketach budowlanych.Tu wstawiam link o czym pisze:http://www.k-flex.pl/index.php?id=15
Inny patent to oslonka od pasa z fotelika samochodowego badz wozka tez swietnie moze zdac egzamin.
To na tyle co mi do glowy wpadlo.

Joaska Co bede z wawy wiozla bialy ser,na wsi sie kupi do woli i w kazdej ilosci :-p

reklama
O kurcze żal mi Olka
Irlandia najlepszy by był właśnie taki mały temblak dla Olka bo obojętnie co założysz to będzie mu się wbijało w szyjkę.
Zobacz może w sklepach medycznych czy coś takiego będą mieć.
Dużo zdrówka dla Olka niech się rączka szybko goi

Irlanidia zdrówka dla Olka, biedulek teraz bedzie sie męczył:-( a wydaje sie, że nasze dzieciaczki mjaa takie gietkie ciałka, a tu takie nieszczęscie.

Antek za to dostał wysypki w piatek, wystraszyłam sie czy to przypadkiem nie ospa ale pryszczyki juz schodza i nowe sie nie pojawiły, to po trzydniówce.

irlandia duzo zdrowia dla Ola i cierpliwosci ...
marta dobrze ze to tylko 3dniowka

u nas kamilka zdrowa ale marudna (zeby ??? )
za to ja i michal mamy gile po pas i michal jesczze kaszelek do tego - trzeba by sie jakos wykurowac ...

W sumie dobrze. Ja w pracy, Jagoda w żłobku, ale tak, jak pisałam zapachy są okropne. I tylko mi tu ciąży nie sugerujcie, bo właśnie jestem świeżo po @.

A poza tym, to wczoraj wybraliśmy sie do Bielska na zakupy. Przejechaliśmy ok 10 km i Jagoda zaczęła wymiotować (wszystko, łącznie z oparciem fotelika było - jakby to kulturalnie - zawymiotowane ;p ). Ale to raczej coś jej na żołądku siedziało, bo potem była już fajna i sama z siebie chciała jeść.

A to rozwolnienie leczyliśmy i nadal leczymy (bo kupa jest jednak ciut za rzadka) sokiem z jagód, smectą i odrobiną gorzkiej czekolady. Mały cholernik wcale nie chce zjeść marchewki ani banana.

reklama
Do góry