Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja bende rodziła w najbliższym szpitalu koło mnie czyli w Bartoszycach dla dziecka mam troszke ubranek dostałam z forum własnie ale nie jest tego za wiele troszke ale zawsze cos dzieciakom starszym brakuje ubranek i dla mnie tez brakuje nam równiez środków czystosci żywności ale co zrobić sama sie na tym przekonałam i bardzo was przepraszam byłam głupia pisząc nieprawdeNa Kafeterii też chyba nie do końca prawdę piszesz? Oj, dziewczyno, sama widzisz chyba że kłamiąc daleko nie zajedziesz bo się z czasem pogubisz w zeznaniach, wiele tutejszych mam urzęduje równiez na innych portalach i jak sie okazało potrafią połączyć historie z osobami.
Nie chcę Cię potepiać tylko na przyszłość pisz prawdę,samą prawdę a na pewno znajdzie się ktoś kto zechce pomóc. Ja sama przekonałam sie jacy ludzie potafia byc dobrzy ale nie można ich naciagać, kłamać, kombinować... Po co stawać się osobą niewiarygodną?
Napisz kiedy rodzisz, w którym szpitalu, gdzie mieszkasz, co masz już dla córeczki a czego nie. Jak wyglada wasza sytuacja, ale tak szczerze, czego brakuje dzieciom, Tobie... Szczerość za pomoc to chyba rozsadna cena? Postaraj sie przekonać dosiebie, mnie też, to postaram się jakoś pomóc.