reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Witajcie! Widzę że mi kibicowałyście. :-)

Pisałam do Xmamuski, ale teraz niestety przeczytałam, że nie ma dostępu do kompa, więc wieści ode mnie nie było.... :-(

No więc wróciłam do domu w dwupaku, godzinę temu. Wieści są takie, że Emilka znów zrobiła fikołka i jest w położeniu główkowym. Taka mała akrobatka ciągle mi robi psikuski
Przyjęli mnie przedwczoraj, zrobili mi setki badań i jest wszystko pod kontrolą. Już myślałam, że zwariuję w tym szpitalu. Jeszcze godzinę przed planowanym wyjściem nie wiedziałam czy wychodzę. Czekałam dziś na wypis prawie 4 godziny!!!!!!
Ale już jestem w domu, szczęśliwa i będę spokojnie czekać aż mnie weźmie. Jeśli do 10 stycznia sie nie zacznie - wracam do szpitala. :tak:
Nasłuchałam się tam od dziewczyn, że ho ho, dlatego wolałam stamtąd uciekać czym prędzej.

Mam dalej problemy z tym tętnem, ale do opanowania i mogę być w domu. Robili mi zapis, skurcze są ale niewielkie, więc spoko. Mała waży około 3500g.

Bóle na @ to nic - tylko trening przed porodem. Widocznie nic takiego skoro mnie puścili do domu.

No i naoglądałam się dzieciaczków. Jakie słodkie i takie malunie. Ja też chcę. No i w sumie cieszę się, że będę rodzić naturalnie, bo po cesarce te laski strasznie wymęczone, a te po porodach naturalnych już kilka godzin później śmigają na nogach.

Skakanka miałaś racje - w tym Oświęcimiu wcale nie jest zbyt fajnie, a jakie żarło wstrętne. Ale już nie będę nic kombinować tylko pójdę tam rodzić.

To tyle. póki co pozdrawiam i cieszę się, że jestem znów z Wami :-D

reklama
Elżbietka cieszę się, że wróciłam. A w głowie mi się wszystko przewartościowało po tym szpitalu. :-D

Witam również raz jeszcze :tak:

Tynka bardzo Cię jeszcze raz przepraszam,że Cię obudziłam o 7rano, myślałam,że juz urodziłaś i byłam podjarana;-) a wczoraj nie odczytałam smsa i na bb też wieczorem nie wchodziłam i nie wiedziałam co i jak..

Skaknka ja nie spalam bo Paweł mnie juz wczesniej obudzil swoim chrapaniem zreszta cała noc z nim walczylam:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Po prostu nie chcialo mi sie ruszyc tylka po telefon:-D

reklama
dziś byłam u położnej. Wynik taki że teraz siedzę i smucę:sick:

z mycia okien i innych takich nici kommpletne: odpoczywać i leżec kazała.:-(
Po pierwsze bakterie e. coli w ,moczu więc antybiotyk biorę.
Po drugie w poprzednim badaniu moczu było białko ( w dzisiejszym nie)
Po trzecie za wysokie ciśnienie i ona podejrzewa że to może choś wcale nie musi byc stan przedrzucawkowy:szok: :sick: :sick: :dry:
jeszcze wzieła do badania krew.

jak sie to potweirdzi to pewnie szpital i nawet może wywołane porodu:confused:

Pocieszające jest to, że tego biłka w moczu juz nie ma:tak:

mimo to jednak stres jakiś tam mam.
jakoś to mi sie średnio podoba powiem szczerze i jeszcze te hemoroidy.:-(

cieszę się Lorien, że juz ze szpitala wróciłaś:tak:

Do góry