reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Tylko głupiec nie zmienia zdania Skakanko droga. :happy:
Wprawdzie nie mogę narzekać na opiekę w Oświęcimiu, bo porobili mi setki badań i pielęgniarki oraz położne były super, ale widzę że na coś więcej mogę liczyć w Pszczynie. Na przykład jest darmowe zzo, choć się na nie nie nastawiam, ale jak nie dam rady wytrzymać, to być może o nie poproszę ;-)
Co do tych wymagań, to masz rację. Niektórzy chcieliby mieć w szpitalu jak w hotelu, ale tu nie o to chodzi tylko o fachowość, dobre traktowanie, o pomoc personelu.... Te miejsca które są jak hotel bywają beznadziejne jeśli chodzi o opiekę medyczną, niestety coś o tym wiem, a raczej moja szwagierka. :no:

reklama
MariaOla wyladowalam w Zabrzu, bo w Swietochlowicach sie wystraszyli. Lekazrz ktory mial dyzur powidziel mi, ze to bedzie wczesniak i moze miec problemy z oddychaniem, a oni nie maja sprzetu zeby trzymac wczesniaki u siebie i odsylaja je do kliniki do Zabrza. No wiec mialam perspektywe, ze po porodzie ja zostan w Swietochlowicach, a dziecko wysla mi karetka do Zabrza. Stwierdzilam, ze nie ma sensu ryzykowac tym bardziej, ze ten lekarz konsultowal to z ordynatorka oddzialu noworodkow i powiedziala to samo.

nie wiem czy wogole nie maja, ale fakt, ze mnie odeslali. Ale w sumie moze to i lepiej, bo do szpitala w Zabrzu to piechota poszlam. :tak: mam doslownie 2-3 minutki drogi. Piotrek mial do nas blisko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry