reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Tylko głupiec nie zmienia zdania Skakanko droga. :happy:
Wprawdzie nie mogę narzekać na opiekę w Oświęcimiu, bo porobili mi setki badań i pielęgniarki oraz położne były super, ale widzę że na coś więcej mogę liczyć w Pszczynie. Na przykład jest darmowe zzo, choć się na nie nie nastawiam, ale jak nie dam rady wytrzymać, to być może o nie poproszę ;-)
Co do tych wymagań, to masz rację. Niektórzy chcieliby mieć w szpitalu jak w hotelu, ale tu nie o to chodzi tylko o fachowość, dobre traktowanie, o pomoc personelu.... Te miejsca które są jak hotel bywają beznadziejne jeśli chodzi o opiekę medyczną, niestety coś o tym wiem, a raczej moja szwagierka. :no:

reklama
Lorien no i racja skoro możesz liczyć na coś więcej i jest zzo w razie co, no i stamtąd masz lekarza.A ile czasu tam się jedzie z Kęt?

MariaOla wyladowalam w Zabrzu, bo w Swietochlowicach sie wystraszyli. Lekazrz ktory mial dyzur powidziel mi, ze to bedzie wczesniak i moze miec problemy z oddychaniem, a oni nie maja sprzetu zeby trzymac wczesniaki u siebie i odsylaja je do kliniki do Zabrza. No wiec mialam perspektywe, ze po porodzie ja zostan w Swietochlowicach, a dziecko wysla mi karetka do Zabrza. Stwierdzilam, ze nie ma sensu ryzykowac tym bardziej, ze ten lekarz konsultowal to z ordynatorka oddzialu noworodkow i powiedziala to samo.

nie mają sprzętu dla wcześniaków :szok: a to taki dobry szpital ... ma opinię jakby miał wszystko :szok:
trzeba tam Owsiaka posłać :-)

nie wiem czy wogole nie maja, ale fakt, ze mnie odeslali. Ale w sumie moze to i lepiej, bo do szpitala w Zabrzu to piechota poszlam. :tak: mam doslownie 2-3 minutki drogi. Piotrek mial do nas blisko.

aph czyli nie ma tego złego co by na dobrz nie wyszło;-)
i wszystko dobre co sie dobrze konczy;-)

i całe szczescie:tak:

Właśnie dzwonili do mnie ze szpitala, ze przyszedł wynik badania z oceny czystości i mam jechać po receptę, bo tam ten wynik taki nie do konca :no:

reklama
Lorien, no to jedź, lepiej być pod kontrolą. Ale nie zapomnij o optymiźmie i tym twoim "dam radę", bo dasz kochana, w końcu kto, jak nie ty!:tak:

Do góry