reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

Tusiaczek - ja brałam i Tardyferon i Sorbifer, teraz mam brać Chelaferr. - ogólnie wszystkie u mnie dają podobne objawy już od pierwszej tabl :baffled:

Katka - ja chcę :-D

reklama
Absolutnie nigdy dziecka bólem nie straszyłam:no:, dentystę mamy już za sobą, nie bała się i żadnej traumy nie ma, z resztą ona się raczej lekarzy nie boi, dzielnie znosi wszystkie badania - nawet na ekg leżała spokojnie:tak:
Załatwiłam sobie wstęp na próbę jutro o 11, no i super:tak:

u mnie cały dzień pada deszcz, więc serdecznie podziękuję za burze. przez ten stres znowu mnie zgaga dopadła.
pojechałam do centrum sklepowego i wróciłam jak flak. teraz tylko położyć się i spać, ale głodna jestem, więc najpierw muszę obiad zrobić.
Mąż na rybki pojechał mimo, że deszczowa pogoda. Niech się trochę zrelaksuje chłopak. Też mu się należy.

współczuję Wam upałów, u nas fajnie, ok 20 stopni wiaterek więc super, kończe się przy temp powyżej 25
jagódka
muszę spróbować pokazać zdjęcia ładnych i brzydkich ząbków mojej córci, bo ma bunt na mycie jak nic! nie wiem tylko czy zrozumie, ale warto spróbować
kopacz w pierwszej ciąży poczułam skurcze dopiero na porodówce, nie miałam pojęcia w ogóle co to skurcz, pytałam siostry opisywała itd ale nie doszukałam się ich wcale , albo jak jagódka pisze nie umiałam ich poznać, teraz za to już mam od 24 tygodnia biorę magnez i jest ich zdecydowanie mniej, tak że spokojnie na pewno poczujesz
LillaMy no chciałabym Cię pocieszyć, ale u mnie niestety mimo tego że nie czułam niczego przez całą ciąże, tak po przebiciu pęcherza płodowego myślałam że ducha wyzionę, ale nie ma co się nastawiać, każdy poród inny, jedno co ja mogę polecić to naukę dobrego oddychania cholera ja tej wiedzy nie zdobyłam a było by wiele łatwiej.. tak sądzę
makota89 nie wiem jakie globulki bierzesz, ale ja jak brałam miesiąc temu to też miałam mokro cały czas
ewa66 a mogę zapytać czemu tyle wcześniej poród?, ten wątek ma 1200 stron o i tak nie sposób was poznać inaczej niż pytając:)
limonka kciuki za wizytę, żeby Ci dała skierowanie na badanie bo cholestazę trzeba mieć pod kontrolą, no i najważniejsze żeby to nie była ta cholestaza
nie wiem która jeszcze wizytuje dziś ale trzymam kciuki &&&
ja tak czasem sobie ponarzekam że to ledwo się ruszać mogę, jak za dużo ponoszę małą, albo na skurczyk, ale jak czytam jakie Wy macie dolegliwości to już nic nie narzekam, nie mam prawa,
widziałam że niektóre z was biorą żelazo, tutaj się zaleca profilaktycznie żelazo, nie badają jego poziomu po prostu mam brać, ja przy każdej wizycie w Polsce robię kompleks badań i zawsze miałam żelazo w porządku i dlatego nie biorę, mój polski gin zresztą wcale tego nie popiera, bo skoro jest w normie to po co brać? dobrze robię, no nie?

Hej :-)

Teraz doczytałam co się u Was dzieje....

Jagódka obyście jak najdłużej wytrzymali w dwupaku :tak:

Ewa za Was też trzymam kciuki - będzie dobrze :tak:

Chyba zaczynam się stresować - znowu - a wizyta dopiero za tydzień :-(

Jak masz dobre wyniki to nie trzeba brać żelaza.

Kurde, duchota jest jak nie.wiem, ledwo żyję, na szczęście Ola chciała sie bawić na balkonie, więc lezymy sobie i kleimy naklejki

uaktulaniałam tabelkę, ale że ostatnio nie miałam dostępu do tego pliku, mogłam coś przeoczyć, więc jak coś, dajcie znać na pw.

Dziękuję za zacne miejsce :D Dostałam mój ulubiony numer.

ja podobno mam bardzo wysokie żelazo jak na ten etap ciąży, ale nie widziałam wyników. Pytanie do dziewczyn mieszkających zagranicą: czy u was też wyniki są tylko w komputerach i nie dostajecie ich do ręki?

reklama
Hej, dziwnie sie czuję.... Brzuch mam taki dziwaczny...trochę boli, trochę jakby skurcz ale taki tylko w srodku, trochę mdli mnie, nie potrafię określić, co mi jest. Leze, miałam robić pranie, ale potem też jest dzień i może poczekać.

tez sie dzisiaj dziwnie czuje od rana, wzielam sie za prasowanie, pranie itd... i mam mega zgage, jakies mdlosci :wściekła/y: bol brzucha (zoladka chyba) ogolnie mowiac masakra :-(

Dziękuję za zacne miejsce :D Dostałam mój ulubiony numer.

ja podobno mam bardzo wysokie żelazo jak na ten etap ciąży, ale nie widziałam wyników. Pytanie do dziewczyn mieszkających zagranicą: czy u was też wyniki są tylko w komputerach i nie dostajecie ich do ręki?

ja dostaje do reki wszystko na kartce i wpisywane jest tez w karte ciazy, wydaje mi sie, ze wszystkie z PL tak maja, bo przeciez, niektore wyniki sa potrzebne do szpitala :szok:

Ewa wszystko bedzie dobrze :tak: trzymamy kciuki

Do góry