sokoja
Fanka BB :)
najprawdopodobniej w następnym tygodniu pojawi się na świecie nasza maleńka córeczkajuż zastrzyki na płucka działają.
Ewa to zaciskamy kciuki, żeby było wszystko ok!
Absolutnie nigdy dziecka bólem nie straszyłam, dentystę mamy już za sobą, nie bała się i żadnej traumy nie ma, z resztą ona się raczej lekarzy nie boi, dzielnie znosi wszystkie badania - nawet na ekg leżała spokojnie
Załatwiłam sobie wstęp na próbę jutro o 11, no i super![]()
u nas bunt mycia zębów ciąg dalszy. U dentysty już byliśmy i elegancko otwierał buzię, sam siedział na fotelu. Chyba zastosuję terapię szokową taką jak Wy - czyli paszcze z zepsutymi zębami ;-)
Jagódka to się Klaudia ucieszy jak przyjdziesz chociaż na próbę.
Nie pamiętam, która to pisała, ale właśnie mam takie same odczucia, że czasami to aż mi głupio pisać co robiłam w ciągu dnia i że się dobrze czuję, jak tutaj Wy macie takie dolegliwości...no i mam nadzieję, że tak będę miała do końca
.
, dentystę mamy już za sobą, nie bała się i żadnej traumy nie ma, z resztą ona się raczej lekarzy nie boi, dzielnie znosi wszystkie badania - nawet na ekg leżała spokojnie
U mnie cały dzień było okropnie duszno, dopiero teraz ruszył się wiatr i chyba wreszcie popada, bo od wschodu idą jakieś czarne chmury. Niech poleje, w nocy przynajmniej będzie się lżej spało.