reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Porady na CITO!

Mam tylko taka odslonke od wiatru na nozki i daszek. W spiworku nie wcisne Adasia do fotelika :/ myslalam o kombinezonie i kocu. Nie chce aby mi sie zgrzal w tramwaju i potem zeby go przewialo :/

reklama
nie wiem jak u ciebie ale u nas dosyć pogodnie dzis. wczoraj brałam małego w foteliku. miał na sobie: rajtuzki bluze, kombinezon, czapkę, szaliczek ale tylko pod szyjką, skarpetki i kocyk i osłonke fotelikową, nie zmarzł, a byliśmy na dworze ok godziny. w tramwaju bym odkryła koc

Ostatnia edycja:
nie wiem jak u ciebie ale u nas dosyć pogodnie dzis. wczoraj brałam małego w foteliku. miał na sobie: rajtuzki bluze, kombinezon, czapkę, szaliczek ale tylko pod szyjką, skarpetki i kocyk i osłonke fotelikową, nie zmarł a byliśmy na dworze ok godziny. w tramwaju bym odkryła koc

Kum ale mnie straszysz literówką! Popraw prosze!

U nas dziś ciepło bez wiatru. Ale myślę Makota że kombinezon i koc wystarczy.

Ja nie dodaje kaszki do zupki. Kaszke manne mleczna daje rano, a ryzowa mleczna wieczorem. Do zupki dawalabym manne rozrobiona w wodzie

Kasia my mamy teraz odstawiony gluten,ale jak podawalam kaszke mleczna mannę z Nestle to wlewalam 10 ml wody i lyzke kaszki,mieszalam i do tego wlewalam zupkę. Dziewczyny pisały,ze można tak sucha tez wsypać do zupki,ale ja rozpuszczalam w odrobinie wody

reklama
Dziękuję za szybkie odpowiedzi :)
Dzisiaj już nie dodałam kaszki do zupki bo nie wiedziałam :p Ja nie umiem dostać kaszki bezmlecznej :/ a już wszystkie sklepy obeszłam same mleczne. A zwykłej kaszki manny trochę mi się nie chce gotować...

Może dodam jutro łyżkę kaszki do kaszki ryżowej na śniadanie i tak załatwimy ten gluten. Do tej pory dodawałam do wieczornej butli ale od kilku dni nie dopija jej i zostawia ok 1/4 i nie wiem ile tego glutenu wciągnął...

Do góry