reklama
Margomari
Fanka BB :)
Hello,
Doli a Ty znowu się nakręcasz. Jak Kuklaki pisze jak źle to źle jak dobrze to też niedobrze
Milia jak wizyta?
Szaj kciuki za obronę. Pamiętam jaki to stres był dla mnie ale tylko zanim weszłam na salę, później wszystko poszło szybko i całkiem przyjemnie
Będzie dobrze 
Anulka to Ty już prawie na wylocie.
A ja już po wizycie w szpitalu. jestem zachwycona warunkami. No i kompletnie nic nie muszę brać do szpitala (z wyj. ubrań na wyjście no i kosmetyków jeśli wolę mieć swoje). Położna bardzo miła kobitka wszystko mi wyjaśniła więc jestem spokojniejsza. Ale spojrzała na mnie i w moje dokumenty i zapytała czy jestem gotowa bo w sumie by się nie zdziwiła jakbyśmy się za jakieś 2-3 tyg spotkały (w sumie termin za 4 tyg i 4 dni
)
Co do grzebania tu i tam to ja miałam tylko w 8 i 12 tyg ciąży a później tylko usg przez brzuch. Mój gin twierdzi że jak nic się nie dzieje to lepiej nie grzebać. No cóż co kraj to obyczaj.
Co do odklejania się łożyska to uwierzcie mi że jakby się odklejało to byście zauważyły... najpierw dużo żywej krwi razem z dziwną gumowatą brązową galaretką a później niezły ból (mówię z własnego doświadczenia) Tak więc nie nakręcać się tu bo mamy bliżej niż dalej i wszystkie szczęśliwie dotrwamy
Ja też mam mega problemy z chodzeniem. Wczoraj byliśmy na długim spacerze i było ok. Dziś byliśmy tylko w szpitalu a wcześniej poprałam kilka ciuszków i ogarnęłam szafę. A teraz ruszać się nie mogę tak mnie kości bolą. Do tej pory chodziłam normalnie a dziś kiwam się jak kaczka na boki.. nie wiem o co kaman... Czym więcej się kiwam tym bardziej boli. Jutro leżę cały dzień na kanapie i się nie ruszam. Pewnie za dużo wczoraj spacerowałam i dzisiejsze porządki no i mam za swoje... :/
Doli a Ty znowu się nakręcasz. Jak Kuklaki pisze jak źle to źle jak dobrze to też niedobrze

Milia jak wizyta?
Szaj kciuki za obronę. Pamiętam jaki to stres był dla mnie ale tylko zanim weszłam na salę, później wszystko poszło szybko i całkiem przyjemnie
Anulka to Ty już prawie na wylocie.
A ja już po wizycie w szpitalu. jestem zachwycona warunkami. No i kompletnie nic nie muszę brać do szpitala (z wyj. ubrań na wyjście no i kosmetyków jeśli wolę mieć swoje). Położna bardzo miła kobitka wszystko mi wyjaśniła więc jestem spokojniejsza. Ale spojrzała na mnie i w moje dokumenty i zapytała czy jestem gotowa bo w sumie by się nie zdziwiła jakbyśmy się za jakieś 2-3 tyg spotkały (w sumie termin za 4 tyg i 4 dni
)Co do grzebania tu i tam to ja miałam tylko w 8 i 12 tyg ciąży a później tylko usg przez brzuch. Mój gin twierdzi że jak nic się nie dzieje to lepiej nie grzebać. No cóż co kraj to obyczaj.
Co do odklejania się łożyska to uwierzcie mi że jakby się odklejało to byście zauważyły... najpierw dużo żywej krwi razem z dziwną gumowatą brązową galaretką a później niezły ból (mówię z własnego doświadczenia) Tak więc nie nakręcać się tu bo mamy bliżej niż dalej i wszystkie szczęśliwie dotrwamy
Ja też mam mega problemy z chodzeniem. Wczoraj byliśmy na długim spacerze i było ok. Dziś byliśmy tylko w szpitalu a wcześniej poprałam kilka ciuszków i ogarnęłam szafę. A teraz ruszać się nie mogę tak mnie kości bolą. Do tej pory chodziłam normalnie a dziś kiwam się jak kaczka na boki.. nie wiem o co kaman... Czym więcej się kiwam tym bardziej boli. Jutro leżę cały dzień na kanapie i się nie ruszam. Pewnie za dużo wczoraj spacerowałam i dzisiejsze porządki no i mam za swoje... :/
Ostatnia edycja:
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Dziewczyny nie bylo mnie caly dzien i tyle stron do nadrobienia... 
babydust super ze wunik dobry...ile czekalas na wynik?;-)
Sataga zdrowka dla synka ;-)
Pat ja bardzo czesto z moim klocilam sie o sprzatanie... wiadomo ze wiecej kobieta sprzata ale mimo wszystko...chociaz od jakiegos czasu, sam sprzata, myje podlogi itp... wiadomo no ja musialam lezec wiec obowiazki spadly na niego...
Karina super ze wyniki masz dobre...
Pat, natasza i Karina my chyba mamy takie same tc? looo matko zaczynamy 34... ;-)
milia80 ja bylam w 2012 roku u okulisty i jestem dalekowidzem...
Szaj trzymam kciuki mocne za srode... !!
o ktorej masz obrone?
Anulka no to godzina zero zbliza sie wielkimi krokami...
Tabasia z twoim tempem, praca, dom, szkola to wiesz roznie moze byc.... wiec pilnuj sie i zwolnij tempo !!
Gratuluje udanych wizyt;-)

babydust super ze wunik dobry...ile czekalas na wynik?;-)
Sataga zdrowka dla synka ;-)
Pat ja bardzo czesto z moim klocilam sie o sprzatanie... wiadomo ze wiecej kobieta sprzata ale mimo wszystko...chociaz od jakiegos czasu, sam sprzata, myje podlogi itp... wiadomo no ja musialam lezec wiec obowiazki spadly na niego...

Karina super ze wyniki masz dobre...

Pat, natasza i Karina my chyba mamy takie same tc? looo matko zaczynamy 34... ;-)
milia80 ja bylam w 2012 roku u okulisty i jestem dalekowidzem...

Szaj trzymam kciuki mocne za srode... !!
o ktorej masz obrone?Anulka no to godzina zero zbliza sie wielkimi krokami...

Tabasia z twoim tempem, praca, dom, szkola to wiesz roznie moze byc.... wiec pilnuj sie i zwolnij tempo !!

Gratuluje udanych wizyt;-)
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Olusia obiecalam Ci ze zwolnie... po porodzie
teraz nie ma szans. Jeszcze 4 tygidnie pracuje. Ale przyznam szczerze ze juz mi coraz ciezej. Nie chce sie nakrecac bo bym z lozka rano nie wstala 
Margo super wiesci. Mysle ze bedziesz zadowolona z norweskiej sluzby zdrowia
Ja czekam na wynik gbs...
Milia hop hop
Margo super wiesci. Mysle ze bedziesz zadowolona z norweskiej sluzby zdrowia
Ja czekam na wynik gbs...
Milia hop hop
Myla Novak
Doli ja tez zdycham :/
mam katar ledwo oddycham jeszcze mala mi cisnie więc oddycham jeszcze gorzej...jest mi niedobrze,mam zgage jak cholera. Ja pierdyle. IDE się pochlastac :/
Olusia a ty nie masz jeszcze daty porodu? Przy blizniakach chyba ustalają szybciej.nie?
mam katar ledwo oddycham jeszcze mala mi cisnie więc oddycham jeszcze gorzej...jest mi niedobrze,mam zgage jak cholera. Ja pierdyle. IDE się pochlastac :/
Olusia a ty nie masz jeszcze daty porodu? Przy blizniakach chyba ustalają szybciej.nie?
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Tabasia... wiem wiem ze obiecalas... ale myslalam ze moze zmienilas ciut zdanie
he he...a ile sie czeka na wyniki? 2 tyg?
Myla mam wyznaczone 2 terminy...21 lub 28 marca... ale w piatek na wizycie dowiem sie dokladnie ....;-)
he he...a ile sie czeka na wyniki? 2 tyg?Myla mam wyznaczone 2 terminy...21 lub 28 marca... ale w piatek na wizycie dowiem sie dokladnie ....;-)
Anulka90
Tabasia ja też Cię podziwiam
Jak sobie pomyślę że po nieprzespanej nocy nocy miałabym wstać, umalować się i ubrać żeby wyglądać jak cywilizowany człowiek to aż mi ciarki po plecach przechodzą. Ja teraz maluje się jak dobrze pójdzie raz na tydzień
Chodzę w dresach, a moim przeważnie jedynym wyjściem w ciągu dnia jest wyjście do sklepu za płotem po bułki 
reklama
Tak jak myślałam, polip dał o sobie znać. Poza tym wszystko ok, szyjka wysoko i zamknięta, a mała chyba będzie największym dzieckiem na kwietniówkach, bo wazy już ok. 2100g
jestem przerażona, w 40 tyg. będzie miała chyba 4 kg albo wiecej...
Po wizycie byliśmy na zakupach, zjedliśmy kolację i chciałam napisac, ale był jakis błąd i w ogóle nie mogłam wejść na wątek.
Doli, kurcze, ja bym zjechała bratową, ciaża to jest taki okres, kiedy przeziębieni goście powinni się powstrzymywac od wizyt... Zdrówka!
Margo, super, że szpital Ci sie spodobał i takie dobre warunki tam są, to bardzo ważne. Wiem to po sobie, bo jestem mega szczęśliwa, że w grudniu u mnie otworzyli ten nowy szpital. I moja ginka dziś powiedziała, żeby się nie martwić, bo zzo naprawde jest dostępne dla każdej rodzącej i że to nie jest żadna ściema.
jestem przerażona, w 40 tyg. będzie miała chyba 4 kg albo wiecej...Po wizycie byliśmy na zakupach, zjedliśmy kolację i chciałam napisac, ale był jakis błąd i w ogóle nie mogłam wejść na wątek.
Doli, kurcze, ja bym zjechała bratową, ciaża to jest taki okres, kiedy przeziębieni goście powinni się powstrzymywac od wizyt... Zdrówka!
Margo, super, że szpital Ci sie spodobał i takie dobre warunki tam są, to bardzo ważne. Wiem to po sobie, bo jestem mega szczęśliwa, że w grudniu u mnie otworzyli ten nowy szpital. I moja ginka dziś powiedziała, żeby się nie martwić, bo zzo naprawde jest dostępne dla każdej rodzącej i że to nie jest żadna ściema.