reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

A ja jestem zła :-\ Dziś koleżanki z poprzedniej pracy zaprosiły mnie na "piwo" a ja nie mam co z dzieckiem zrobić, znaczy po przedszkolu mogę zostawić ją u babci, ale ja nie wiem o ktorej skończymy, zresztą to kawał drogi, z moim tempem 40 min drogi. Więc idąc, pewno musiałabym wyjść od mamy o 17, zeby dojść na 18,posiedzieć z pół godziny, żeby na 19:30 ją odebrać i jeszcze kolejne 40min do domu dojść, żeby nie za późno małą położyć spać. Bo mój książę oczywiście dziś musi późno wrocić z pracy i nie wie dokładnie o której.:'(
A ja ostani kontakt taki dłuższy z światem z poza rodziny to miałam we wrześniu chyba, a tak ciagle, dom, lekarz, moja mama, no i ewentualnie gdzieś coś po drodze z kimś pogadam.

reklama
He he dobre dom starcow.. ale sie usmialam..

Ja sie dzis nie moglam podniesc z lozka tak bylo mi ciezko...:-( w nocy zgaga, maluszki kopaly, brzuch bolal itp.. dzis odpoczywam..a jutro cos zrobie..

Trzyma kciuki za wizyty i gratuluje udanych wizyt ;-)

Mila super ze juz na zwolnieniu ;-)

Milia83 2300 to ładna waga juz :) gratuluje

Lei no tak to jest u nas z tymi lekarzami ..., teraz wogole wszystko zawalone taka grypa panuje .., termin u lekarza dostać to masakra ...

Asia to zaproś koleżanki do siebie :)

Asia a babcia nie moze do Was przyjsc??

Niestety mama też dziś miała "wychodne" a po jej powrocie nie umiałabym jej prosić o to by przyszła, właśnie u nas jest ten problem, że babcia zajmie się małą, ale nie u nas tylko u siebie, no chyba że byłby naprawdę ważny powód, że mała musiałaby zostać w domu, a ja musiała wyjść, ale impreza to zachcianka :p

Mila, to super, że tak pośrodku i że wszystko ok :-)

Natasza, no niby tak, ale mam wrażenie, że moja strasznie szybko rośnie... wolałabym, żeby też była średniaczkiem niż gigantem :-D

Lei, w razie czego powiedz, że Cię pobolewa, gdyby lekarz nie chciał Cię zbadać, ale wydaje mi się, że powinien i bez tego.

Skończyłam prasowanie i padam...

Milia83 2300 to ładna waga juz :) gratuluje

Lei no tak to jest u nas z tymi lekarzami ..., teraz wogole wszystko zawalone taka grypa panuje .., termin u lekarza dostać to masakra ...

Asia to zaproś koleżanki do siebie :)

Tak byłoby najfajniej, ale nie sądzę, żeby chciały, jednak w knajpie każdy czuje się swobodniej, pije co chce, je co chce, a tak musi patrzeć na kogoś, domówek nie mamy w zwyczaju :-( , myślałam jeszcze, żeby małą zabrać ze sobą, kiedyś tak robiłam, ale teraz nie wiem, czy nie byłaby zbyt absorbująca. Ale wtedy zaoszczedziłabym jakieś 1,5h na chodzenie, a z centrum do domu to już ok. 25Min

reklama
Do góry