reklama
G
gość 94049
Gość
Anney moja szwagierka, a właściwie jej mama nie pozwala jej latać z siostra. Myszą oddzielnymi samolotami do ojca lecieć. Jestem w stanie to zrozumiem.
Ancikowa ja mam wrażenie, że mój wielki nos jest jeszcze większy :-(
Lidia rodzilam w takim pięknym szpitalu, wspieranie karmienia, odnowiony, sale z łazienkami i ch... z tego wyszło... Pisze o Inflanckiej, bo Ty chyba tutejsza.
Zuzzi ja pospalam z Franiem i brzuch już nie boli, plecy też. Zjemy obiad, pójdziemy do Rossmann i będę ratować bodziaczki. Może coś sprzatne, ale Rossmann to 2 km w jedną stronę.
Suwina u mnie na dole otworzyli knajpe ze zdrowa żywnością. Ceny przystępne, więc jak coś to będziemy uratowani.
Ancikowa ja mam wrażenie, że mój wielki nos jest jeszcze większy :-(
Lidia rodzilam w takim pięknym szpitalu, wspieranie karmienia, odnowiony, sale z łazienkami i ch... z tego wyszło... Pisze o Inflanckiej, bo Ty chyba tutejsza.
Zuzzi ja pospalam z Franiem i brzuch już nie boli, plecy też. Zjemy obiad, pójdziemy do Rossmann i będę ratować bodziaczki. Może coś sprzatne, ale Rossmann to 2 km w jedną stronę.
Suwina u mnie na dole otworzyli knajpe ze zdrowa żywnością. Ceny przystępne, więc jak coś to będziemy uratowani.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
sann91
Fanka BB :)
Dziewczyny ja już w jednopaku :-) napisze więcej później
G
gość 94049
Gość
Kruszynka a czemu z tego nic nie wyszło.
Jak ja mam mieć już teraz takie skurcze to ja nie chcę..
Ale duszno, będą kolejne burze a mój idzie na noc dziś do pracy, jedyny taki plus że nocki lepiej płacone![]()
Żebyś mnie źle nie zrozumiała. Ja miałam cc, zostałam z góry skazana na.niekarmienie. Żadnej pomocy z strony personelu, tylko sapanie, że coś chcę. To był weekend, więc laktacyjnej nie było.
Koleżanka tam rodziła w maju i z porodowki zadowolona, z położnictwa już mniej.
I pierwszej nocy zabrano mi dziecko bardzo płakał. Położne odniosły dzieci godzinę wcześniej, bo mój synek tak płakał, że budził inne dzieci. On potrzebował matki, a nie przebywania u pielęgniarek.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
beata88
Sann!!!!!! Ze co????!!!:-)
beata88
Ale jaja no nie moge co tak cichaczem?

reklama
G
gość 94049
Gość
Dziewczyny ja już w jednopaku :-) napisze więcej później
Aaaaaa gratulacje!!!! Czekamy na wieści!!!!