reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
ja o dziwo od 3 dni juz echo...

jutro też mam wizytę u ginka... i pewnie skonczy się na Cerazette.
Ciekawe, kto sie bardziej cieszy, ja czy mój mąż? :-D

ja za cerazette placilam 37 zl!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zaczelam juz drugie opakowanie i narazie nic niepokojacego nie zuwazylam :-) a waga nadal stoi tak jak stala :-( ani drgnie :-(

U mnie wszystko pięknie zagojone ale jakaś malutka infekcja się jeszcze tam plącze i też dostałam ceratę mam tylko nadzieję że nie będę po niej tyć:baffled:

reklama
Karlam co to za apteka?????

Ja zapłaciląm za cerazette dzisiaj 29,50.
Ale to chyba jedyna apteka w Gdańsku, któa ma naprawdę oszalamiajaco niskie ceny. Np w aptece na osiedlu mój mąz kupil syrop za 12.50 a w tej aptece 8,50. Myslę ze jak na 2 km odległości to spora roznica. Tyle ze zawsze tam jest dull ludzi. 4 okienka ale zawsze ogonek az do samych drzwi. Na szczescie bylam z Zuzą obeszlo się wiec bez stania w ogonku. Mimo to Zuzka zrobiła scene na calą apteke. Byłam od razu po wyjsciu od lekarza, gdzie myłam ręce więc zeby zamknęła tą swoja małą jadaczkę wlozyłam jej palec do buzi (zawsze skutkuje;-) ). I jakas baba zaczęła się mnie czepiać że dziecku brudny palec w aptece wkladam do ust.. Wiec kulturalnie powiedziałam jej ze ma się zajać swoimi sprawami.
Jak ja nie znosze takich ludzi :wściekła/y:

Z przyjemniejszych rzeczy - dostalam gratis dla małej krople Otrivin Extra Care. Chyba z przeprosinami że zamowilam szczepionki a ich nie było i muszę tam jutro przed samym szczepieniem znow podjechać. No i pewnie dlatego, że komplet szczepionek kosztuje 733 zlote....

Do góry