reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
Xandii .... a co takiego Depo-provere ?

Aph .... WoW 7 pln to taniocha nie znajdziesz taniej ;-)

Abeja ... pomyslimy, ale dłuższą metę lub z kosztami oprzesyłki to i tak tyle samo wyjdzie.

aha .... mój gin mi odradzał ... powiedział że jak będę miała piątkę dzieci i serdecznie dość to dopiero się zgodzi :-D

no ja już mam wszystkie dzieci w domu, więc spokojnie mogę sie pokłuć:-D ale Jeremi napewno będzie chciał mieć rodzeństwo, więc lepiej faktycznie lepiej nie ryzykować.

Echh... jakby tak bylo 7 zl, to bym pol apteki wykupila i handlowala ta "cerata" ;-)
Mialo byc oczywiscie 37, niestety.

reklama
Aph .... no ... niezły byłby biznes :-)

Xandii ... więc poczekam jak się sprawy rozwiną, póki co to i tak troszkę za wcześnie, bo z dwoma ssakami, jednym na cycu a drugim w brzuszku było by ciężko coś uszczknąd dla siebie :-) Chciałabym miec jeszcze jedno dziecko, bo ja i Jarek jesteśmy jedynakami i nie chciałabym, by Jeremi kiedyś został sam :no:

Do góry