reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
A ja dostałam okres dzisiaj rano:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Przecież biorę cerazette, nic z tego nie rozumiem, ale w sumie dopiero tydzień je łykam więc chyba nie zdazyły nic zrobić :no:. Mój mąż się smieje że jestem "super samica" i już mogę znowu w ciąże zajść;-)

Elma ja tez je biore i tez juz jestem po 1 @. Tylko, ze ja juz nie karmie piersia, wiec u mnie to zrozumiale. Czytalam gdzies, ze podobno przez pierwsze 3 miesiace moze wystepowac krwawienie po tych tabletkach i jest to normalne, Dopiero niby po tych miesiacach organizm sie do nich przyzwyczaja.
Ja mialam @ 23 lutego, a 13 marca jakies plamienie przez 2 dni i teraz spokoj, moze juz sie unormowalo? Biore 2 opakowanie. Ide w przyszlym tygoniu do lekarza to sie dopytam co i jak. :tak:

Elma ja tez je biore i tez juz jestem po 1 @. Tylko, ze ja juz nie karmie piersia, wiec u mnie to zrozumiale. Czytalam gdzies, ze podobno przez pierwsze 3 miesiace moze wystepowac krwawienie po tych tabletkach i jest to normalne, Dopiero niby po tych miesiacach organizm sie do nich przyzwyczaja.
Ja mialam @ 23 lutego, a 13 marca jakies plamienie przez 2 dni i teraz spokoj, moze juz sie unormowalo? Biore 2 opakowanie. Ide w przyszlym tygoniu do lekarza to sie dopytam co i jak. :tak:

Idziesz zmienić tabletki?? Moja ginka mówiła że jak się skończy karmić to koniecznie trzeba zmienić tabletki, dopytaj się wszystkiego i potem napisz co i jak bo ja nie wiem kiedy pójdę do lekarza.

Ide. Jak mi sie uda to w czwartek, a jak nie to w poniedzialek za tydzien juz napewno. Jak sie czegos dowiem to dam znac. :tak:

a ja wczoraj bylam na USG. to w zwiazku z tym, ze jest juz 9 tyg po porodzie, a ze mnei ciągle coś leci. no i okazało się ze mam w macicy jakiegoś skrzepa czy coś w tym stylu:eek: musze isc do gina po jakies leki obkurczajace albo na łyżeczkowanie macicy:szok: :baffled: :eek:
aha! pco pan doktor nie widział. za to on widział i ja tez taaaki pięny pęcherzyk w prwym jajniku. 16mm. az szkoda zmarnowac taką szanse:-D i endometrium śliczne. oj zarodeczek miałby w czym zamieszkac:laugh2:
ale dziś przytulanko w kapturku:zawstydzona/y:
aha! i mamcica odgięła mi sie do tyły, czyli jest teraz w tyłozgięciu.
ale się narobiło:baffled:

reklama
:szok: jakie pechezyki:szok: dziewczyny niestraszcie mnie ja niechce teraz 3 dziecka :no: i niechce zadnego pecherzyka:szok: :no: i niebiore zadnych tabletek, jedynie gumka :zawstydzona/y: której niecierpie:wściekła/y: :no:

Do góry