reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Lorien no przezorny zawsze ubezpieczony hehe :-)

Aph ale chodzilo mi o to ze chociaz po recepte pojdziesz zeby nie robic przerwy w braniu tabletek, moze szybko sie skonsultujesz zeby zmienil tablety:-)

reklama
Karlam no niby wiem, ale w sumie ja nie jestem pewna czy chce brac dalej tabletki, skoro juz nie karmie i dostalam okres, to sie zastanawiam, czy warto sie truc. Chce z nim na spokojnie porozmawiac i popytac, moze mi cos doradzi :baffled:

Mariolu, to jeszcze trochę wytrzymaj, a potem będziesz mogła PINGAĆ tyle ile będziecie chcieli :-D:laugh2: Trzymam kciuki za jutrzejszy zabieg.

A ja nie mam ochoty na żadne pinganie:no: i do tego pokłóciłam się z Olim i w ogóle zgrzyty między nami od jakiegoś czasu:-:)-(. Oliver twierdzi że jestem nerwowa od tej "ceraty" już nie wiem sama może lepiej odstawić:confused:. I do tego jeszcze mnie ta infekcja męczy i w poniedziałek znowu do ginki, kiedy mi to przejdzie:confused::confused::sick:. Poszliśmy z mężem bo pubu żeby pogadać i się pogodzić a wróciliśmy jeszcze bardziej na siebie źli. Co za koszmarny dzień:zawstydzona/y:

Ojej Elma, przykro mi bardzo. Nie wiem o co się pokłuciliście, więc nie mogę ci nic doradzić, ale pamiętaj, że my jesteśmy z tobą i jak masz chęci to cię wysłuchamy i wesprzemy. Trzymam kciuki za to byście się z Olim szybko pogodzili. Mam nadzieję, że dzisiaj już będziesz miała lepszy dzień :tak:

Ja tez chyba po tym zastrzyku hormonalnym jestem wieksza jedza niz zwykle..poza tym nie mam wcale ochoty na żadne pingo pongo;-)po ceracie nie sadze,zeby bylo lepiej...a plastrow nie mozna jak sie karmi:wściekła/y::wściekła/y:Ale to i tak wszystko hormony..

reklama
Do góry