reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Ostatnio byłąm u doktorka i powiedział, że skoro karmię piersią to moge stosować:prezerwatywy,ceraztte lub mini pigułki zawierające niewielką ilość hormonu.
jesli chodzi o zastrzyk powiedział, że to zbyt duża dawka hormonu.

a jeśli chodzi o inne środki to powiedział mi o implancie, który wstzrykuje się w ramię i działa przez 3 lata,.:tak:
na razie się zastanawiam nad hormonami, bo po pigułakch kiedyś czułam sie fatalnie.:-(

reklama
wiekszosci facetów wydaje sie ze kobieta nic nie robi jak nie pracuje.. mój maz bardzo czesta tak zartuje a ja sobie myslke ze pewnie skoro tak zartuje to tak uwaza:wściekła/y: a na seks po cerezette nie mam wogóle ochoty.. jestem jak kłoda..:no:

Ja tez jestem jak kloda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tak zle jeszcze nigdy nie bylo:no::no:do tego caly czas mam humor do d.., ja wzielam zastrzyk i chce zmienic na cos innego ale przy karmieniu nie ma na co wiec albo miec ochote ale nie miec zabezpieczenia albo...ech:wściekła/y:A na takie zabezpieczenie przy karmieniu nie moge juz liczyc;-)bo trzecie dziecko nie nie...choc zadne zabezpiecznie nie daje 100% pewnosci;-)jedynie celibat haha
tak czy siak nie chce juz wiecej zastrzyku

Dziewczyny a mnie coś od kilku dni opętało i dzień w dzień mamy seksik:cool2: normalnie nie mogę sie po chamować :eek::-) My jako zabezpieczenie używamy gumki:baffled: do niedawna nie cierpiałam ich ale ostatnio próbujemy rożnych rodzajów i zaczyna być ciekawie:cool2::-)

A u mnie znowu coś leci miałam dosłownie 4 dni przerwy i wczoraj zaczęło się od nowa chyba ta cerazetta pójdzie w kąt i do tego zauważyłam że w opakowaniu jest jedna tabletka za dużo a nie pamiętam żebym zapomniała wziąść bo biorę zawsze z witaminami a witaminy mam w pudełku z dniami tygodnia i wszystko się zgadza. Mam nadzieję że nie będzie kinder niespodzianki.:-):dry:

reklama
u nas tez pinga pinga wraca do normy.. moze do trzech razy sztuka? Bo za trzecim razem juz zaczeł byc przyjemnie. Mam nadzieje ze zmierza ku lepszemu <rotfl>

Do góry