reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
Skakanka och :szok:, to przykro mi bardzo. Ale to wszystko jest jakieś takie dziwne. Pamiętasz jak każda z nas pod koniec ciąży tęskniła za seksikiem? Czekałyśmy tylko aż urodzimy i minie okres połogu by móc sobie poużywać, a tu nici dla wielu z nas :-( Nie każda z nas ma teraz ochotę na seks z różnych powodów: ze zmęczenia, z powodu hormonów albo tak po prostu. A ci nasi mężczyźni muszą to wszystko znosić.

Monia, nic im sie nie stanie. Z braku sexu sie nie umiera :-)
Jak kochaja to poczekaja - jak mawiaja nasze mamy :):):)

Chociaz nie ukrywam ze moj maz musial sie sporo napracowac zeby mnie zachecic :)

my ze tak powoem pingujemy z radoscia:-D i zapaem:tak: :-D .powiem krotko:po prost super:tak:
skakanka ja sie tobie nie dziwie, ja po tabletkach kiedys na seks nie mialam ochoty wcale:no: i to bylo straszne.tak jak piszesz jak kloda sie czulam:-(
a na wszystko jest czas i kazdy ma swoje tempo, a chlopy poczekac chyba musza:tak: ;-) :-p

Ja też jak kłoda:-(:wściekła/y: Ostatnio nawet mnie mała ochotka naszła ale znowu nie było tak fajnie jak kiedyś :no:. I zaraz na drugi dzień po pinga pinga znowu zaczęłam plamić, oj chyba ta cerata pójdzie w odstawkę. Po co mi ona i wydawanie kasy jak się pingać nie możemy bo coś mi leci. Ale kurde gumki mnie obcierają:baffled:, nie wiem co zrobić:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry