reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

dziewczyny a ja dos talam ni to plamienie ni to okres.. :baffled:
dziwne bo karmię glownie piersią (raz na 3-4 dni Zuza wypije max. 40 ml z butli) i na dodatek biore cerazette. Czy to normalne??

reklama
zapomnialam dodac, ze dziwnym trafem krawienie pojawiło się po "drugim pierwszym razie"... :sick: :eek:

Ela ni to pies ni wydra - ani to plamienia ani okres. Na plamienia za duze, na okres za male. No i trwa juz dzis 3 dzien.

O rany Wy chyba żartujecie! Pęcherzyki???
Czyli możecie już w ciążę zachodzić??
A my to robiliśmy bez gumy wczoraj :szok:
Oczywiście przerywany, ale....

Abeja a moze ten sexik cos tam poruszyl :-)

Lorien
u nas Michas powstał przy przerywanym, ale byl jeszcze jeden czynnik :-) poimprezowy zakret glowy (%%%%%) :-)

:wściekła/y: :no: :wściekła/y: Ale ja naiwna jestem....
Dzwonie sobie dzisiaj do przychodni,zeby sie zarejestrowac i mowie pani, ze chce na poniedzialek za tydzien, a Ona mi na to, ze pierwszy wolny termin to 4.04 godzina 17:45. :szok: :szok: :eek: No szlaq by to trafil, bo do wtorku 3.04 mam tabletki, a biore o 10 rano. No i d..a. :wściekła/y: Ciekawe co mi lekarz powie. :baffled:

Aph przeciez po recepte idziesz pzred zapisanymi osobami!! :-) on zawsze najpierw szybko przyjmuje osoby po recepte a pozniej leci wg listy :-) zadzwon tam i powiedz ze chcesz po recepte :-)

Karlam jakbym szla tylko po recepte to bym tak zrobila. Ale raz, ze chce zmienic tabletki, a dwa chce zeby mi zrobil cytologie. A poza tym od tygodnia pojawily mi sie jakies uplawy i wole zeby mnie zbadal i zobaczyl czy wszystko jest ok. No i jakies USG by sie przydalo, bo normalnie brakuje mi tego czarnego ekranu. ;-)

reklama
Do góry