reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Leuksypida ja właśnie jestem z Ostrowa, tu urodziłam pierwsze dziecko i drugie też będę rodzić tutaj bo byłam zadowolona z opieki :) Bratowa rodziła w Pleszewie ale opinie też miała dobrą na temat Pleszewskiego szpitala :)

KaLOLek daj znać czy migdały zdały egzamin ! :) Podobno dobre na mdłości są też banany i herbatka z imbirem :)

nadia433 ja miałam pierwszą cesarkę i powiem Ci szczerze że ja już nie pamiętam bólu, nie powiem że nie bolało -bo bolało ale dla mnie było do zniesienia i cesarkę na prawdę miło wspominam :)

Lavender89
trzymam kciuki kochana żeby tym razem było wszystko w porządku ! :)

Ja w pierwszej ciąży chodziłam do lekarza prywatnie płaciłam 100 zł i byłam zadowolona, tym razem dla porównania chodzę na NFZ i usg lekarz robi na każdej wizycie, badania za darmo i l4 bez problemu dostałam już na pierwszej wizycie także nie narzekam i szczerze mówiąc nie widzę dużej różnicy między wizytami prywatnymi a na NFZ... więc narazie zostanę na NFZ

Ja rodziłam w Pleszewie 2 lata temu. Warunki lokalowe o wiele gorsze niż w Ostrowie. Nie ma osobnej położnej od laktacji jeśli ktoś ma z nią problem to w zasadzie jest zostawiamy sam sobie. I co najważniejsze oddział neonatologi w Ostrowie jest na wysokim poziomie.

Nic mi sie dzis nie chce.. Nie do życia jestem ...Klara do tego od wczoraj na jakaś infekcje i gorączkuje i tez ciaaaaagle cos chce mama i mama ehhhhh

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ola! Trzymaj się bidulko :( współczuję ale będzie lepiej, powinnaś zawinąć się w kocyk jak Burito ale wiem, że nie zawsze można :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Kogo masz prywatnie? Pierwszą ciążę też prowadZiliśmy w Poznaniu, teraz wolałabym Śrem bo jest bliżej. Poród chciałabym w św rodziny właśnie.

W Poznaniu ceny też nie są jakieś wygórowane. 150 zł to średnia cena u lekarza który ma odpowiedni sprZęt. Ja szukam i prywatnie i na NFZ. Jest to wygodne bo mam konsultacje u 2 lekarzy, każdy patrzy innym okiem, oproc tego badania w większości idą z kasy chorych

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Prywatnie od 17 roku życia Aleksander Wosicki (pracował kiedyś w św. Rodziny bo teraz to on dziadek juz lekko jest) ;) akurat tak się złożyło że mam blisko bo przyjmuje na Łazarzu a tam teraz mieszkam :)
A na NFZ chcę zapisać się do mojej przychodni POSUM poziom opieki serio świetny- chciałabym Annę Lorenc lub Ewę Głydę (leczyła mnie na Polnej, bardzo delikatna). W POSUM ze skierowaniem nie ma problemu (fajna lekarka rodzinna), praktycznie wszyscy lekarze na miejscu i czas oczekiwania na wizytę u specjalisty max 2-4tyg...mam nadzieję, że uda mi się jutro zapisać tam do ginekologa?

Ps. U mojego 150zl z badaniem, konsultacja bez badań za darmo, usg 3d :)

Ja rodziłam w Pleszewie 2 lata temu. Warunki lokalowe o wiele gorsze niż w Ostrowie. Nie ma osobnej położnej od laktacji jeśli ktoś ma z nią problem to w zasadzie jest zostawiamy sam sobie. I co najważniejsze oddział neonatologi w Ostrowie jest na wysokim poziomie.

Żona kolegi jest z Ostrowa i termin ma na Wrzesień, drugie dziecko, podpytam gdzie oni rodzą ;)

reklama
Hej z rana :) obudziły mnie mdłości, zjadłam garść migdałów i chyba lepiej bo jeszcze są w brzuchu- postaram się zasnąć jeszcze ugh :( ja Poznań :) ale wybór lekarza to nic łatwego :( ja chodzę prywatnie, na NFZ (jutro postaram się zapisać) lekarze z mojej przychodni pracują na Polnej a mieszkam zaraz przy szpitalu Świętej Rodziny i tam chciałabym rodzić (z okien mieszkania widzę ten szpital)...

Ja rodziłam synka na raszei i drugie tez chce na raszei . Na polnej w życiu bym nie chciała rodzic . Św rodzina ma dobre opinie ale mi sie tam nie podoba to ze nie ma odwiedzin . Jak urodziłam Karima to on niw spał prawie wcale trzeba było go nosić w dzień i w nocy . Wiec jak mój przychodził o 14 to do 18 ja spałam a on sie zajmował. Krótko odwiedziny ale zawsze cos. A na św rodziny był padła bo noe moze partner wchodzić. Św rodzina ma plus za zewnatrzoponowe .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry