reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona grudniowych dzieciakow

reklama
Ja widzę , że już chyba każde dzieciątko ma imię tylko moje bezimienne jeszcze . Nie możemy się zdecydować coś zawsze nie pasuje ... juz było prawie wybrane , miał być Ksawier , ale nam się odwidziało . Ciągle zachodzimy w głowę ... Chcemy imie nietypowe, rzadkie tak żeby pasowalo do Nataniela. Może któraś z Was ma jakiś pomysł?
Do Nataniela pasuje mi: Błażej, Emilian, Gustaw, Hieronim, Ignacy, Jacenty, Kajetan, Kasjan, Korneliusz, Rajmund, Teodor, Zachariasz,

Tak wiem :-) tak jak ze starszym synkiem było ustalilismy, że do 7 miesiaca musimy wybrać i teraz tez tak. Kompletnie nie mamy pomyslu ...
Moi znajomi mają Ksawerego

Feliks? Leon?
Joachim? Jonasz? Melchior?
Gustaw? Jeremi?

Do Nataniela pasuje mi: Błażej, Emilian, Gustaw, Hieronim, Ignacy, Jacenty, Kajetan, Kasjan, Korneliusz, Rajmund, Teodor, Zachariasz,

Moi znajomi mają Ksawerego

Maurycy? Milosz? Juliusz? Kajetan?
Ludwik? Mieszko?
Dużo pasuje do Nataniela
Właśnie bardzo dużo z tych propozycji posiadaja dzieci znajomych albo mojego kuzynostwa potomstwo , a jest nas sporo bo z jednej strony 29 gdzie tylko 8 z nas nie ma jeszcze drugiej polowki i kazda rodzina srednio po 2 dzieci i tak bylo od zawsze, ze imiona sie nie.powtarzaja :-) zaciekawilo mnie imie Korneliusz albo Kornel . Jak M. wroci.z.pracy musze z nim to przedyskutowac

Koleżanka ma synka Borysa. A kolejna nazwała Hugo.

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Do góry