reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sprawdzam czy dziala
p19u3e3khy3hbukt.png

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja nie mam woreczka żółciowego i częsty problem, przed ciąża piłam zieloną herbatę a teraz nie wolno wiec jem codziennie choć 1 jabłko i raz na 2 dni kubek jogurtu activia i mi to pomaga. Spróbuj może pomoże.

Ja przyjmują duże ilości progesteronu i też mam problemy z wypróżnianiem, jednak czopków jeszcze nie używam, mi póki co pomagają suszone śliwki :D

Na szczęście jak mam jakiś problem to piszę sms'a i za chwilę doktor mi odpisuje :)
Szukam lekarza bliżej, ale mało który ma większe pojęcie o in vitro poza teorią. Niestety. o_O
No niestety, jeszcze nie jest to tak powszechne... No fakt... W Twoim przypadku nieuniknione te dojazdy... Ja na początku chodziłam do ginekologa do miejscowości położonej tylko 10 km od mojej, jednak nie dawała nam szans na utrzymanie ciąży, więc pojechałam dalej... ;)

Hej dziewczyny [emoji3] jestem dzisiaj mega śpiąca bo jak większość z was też kiepsko spalam. Ja mam usg dopiero za tydzień i dowiem się czy serduszko juz bije. Ja to chyba jestem ostatnia w kolejce bo termin OM mam 29/30 października [emoji3]

85993e3ku39nhfu2.png

Moje dziecko jest kochane , zaliczylam kibelek - pawik moje dziecko przylecialo ze sluchawkami doktora zabawkowymi i i chciała mnie zbadać [emoji4]

Ewelyn czemu cie nie ma w tabelce? [emoji41]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t6d [emoji235]

Któraś z Was pisała o zapachach. Dajcie spokoj, wszystko mi śmierdzi! Już nawet kazałam mężowi myć ręce bez mydła [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moje dziecko jest kochane , zaliczylam kibelek - pawik moje dziecko przylecialo ze sluchawkami doktora zabawkowymi i i chciała mnie zbadać [emoji4]

Ewelyn czemu cie nie ma w tabelce? [emoji41]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t6d [emoji235]
A bo cały czas wysyłam do Ciebie wiadomość [emoji1]

85993e3kjvqhlnjp.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry