reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nati Agnesis na racje, przyjdzie co do czego to dostaniesz nadprzyrodzonych mocy i szybko urodzisz:*

Ja musze dzis okna umyc. I pranie wstswic.
Moja kiecka jest tylko juz 25 km odemnie! Oby przyszla nim moj z pracy wroci[emoji3]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

reklama
Nati kciuki!!! Będzie dobrze, dziadki jak coś mogą dzieci do lekarza zabrać zapewne ...nic się nie martw!

Ja wczoraj pobiłam swój własny rekord ....4 obiady zjadłam w różnych wariantach :/ Jutro wizyta i myślę, wlezę nawagę...a tam już 55,5 kg :o Coś czuję, że łyknę do 70 ...pod koniec ..

Wielkimi krokami zbliża się coraz bardziej połówkowe ... kurde bele. A ja tak kiepawo ruchy jeszcze czuję :/ Dosłownie od czasu do czasu ::/

W kiku maja teraz rozmiarowke xxl[emoji3] fajne te ubrania[emoji106]

Nessi to ile Ty wazylas przed ciąża? Ja teraz ważę 54 kg[emoji23] a Ty prawie tyle w ciazy wazysz[emoji46]

Witam w ten piękny poranek [emoji274]

Nati powodzenia [emoji6] oby szybciutko poszło [emoji6]

Ness,Bum kciuki za wizyty bo zdaje się obie dziś macie ?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Witam w ten piękny poranek [emoji274]

Nati powodzenia [emoji6] oby szybciutko poszło [emoji6]

Ness,Bum kciuki za wizyty bo zdaje się obie dziś macie ?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Ja mam jutro rano niunia :)

Nessi moja kolezanka jest teraz w 35tc i ruchy zaczela czuc dopiero ok 30 tc. Wczesniej to tylko takie smyranie bylo. Wiesz ile ona razy na ip byla z tego powodu? Kilkadziesiat razy. Bo nie czula nic. Dziecko po prostu jest tak ułożone ze nie bardzo czuje te ruchy. Ona jest juz przy koncowce i ani razu dziecko nie dalo jej nawet kopniaka.
Takze bez obaw, z Twoim maluszkiem jest na pewno wszystko ok:*

reklama
Do góry