reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@Endywia witamy ciepło :)
@Millo, może to przez to opóźnienie lekarz był trochę nie teges? Właśnie, pomogła Ci ogarnąć mocz? Jakieś leki? I tak jak wspomniała DigitalGirl najważniejsze że Maluch zdrowy :) Wiesz, ja jestem pewna że też nie dowiem się o płci tego 26-go. Obstawiam że w lipcu dopiero coś zobaczą ;)

Idę po lody... ;)
A Ty nie miałaś wracać do łóżka? [emoji13]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Powodzenia na wizytach dziewczyny. No i gratulacje dziewczynom, które mają to już za sobą :-)

@Millo na spokojnie, pewnie wszystko się ułoży. Też miałam szczawiany. Ale to wina diety....i chyba wody (rosiczka o tym pisała, że Muszynianka zakwasza). Dwa tyg zmian i już mocz był idealny. Będzie dobrze.

@Ankuś właśnie jak psinka???
@Eraja jak samopoczucie? Lepiej już?? Ściskam kochana :-*

Ja dzisiaj do 11poleze....akurat pranie się robi... Nastawiam dzisiaj wszystkie pościele poduszki itp. A później biorę się za obiad.... Robię dzisiaj zupę z młodej kapusty z dziczyzna i kurczaka w sosie śmietanowym....mnim :-)
Zjadłam resztkę lodów i jakby trochę lepiej. Ze spaniem nie wiem jak będzie. Jestem wymordowana a nie mogę zasnąć. W sumie te nastrojowe problemy mam od kiedy śniło mi się że poroniłam :/ Niby głupi sen a tak działa na podświadomość. A Ty jak tam? Bo widziałam że też miałaś taki słabszy czas. Masz już więcej energii?

Ja jak się ogarnę to chciałabym zrobić sernik na zimno. Może jutro ogarnę ;)

Aaa i właśnie się dowiedziałam że Mama przywiezie mi bujaczek dla Fistaszka <3 Jeszcze coś o sterylizatorze wspominała. Będę miała sierpień obfity w dzieciowe prezenty. Wtedy mam też od przyrodniej siostry dostać rzeczy po Jej dzieciach :)

Zjadłam resztkę lodów i jakby trochę lepiej. Ze spaniem nie wiem jak będzie. Jestem wymordowana a nie mogę zasnąć. W sumie te nastrojowe problemy mam od kiedy śniło mi się że poroniłam :/ Niby głupi sen a tak działa na podświadomość. A Ty jak tam? Bo widziałam że też miałaś taki słabszy czas. Masz już więcej energii?

Ja jak się ogarnę to chciałabym zrobić sernik na zimno. Może jutro ogarnę ;)

Aaa i właśnie się dowiedziałam że Mama przywiezie mi bujaczek dla Fistaszka <3 Jeszcze coś o sterylizatorze wspominała. Będę miała sierpień obfity w dzieciowe prezenty. Wtedy mam też od przyrodniej siostry dostać rzeczy po Jej dzieciach :)

Jejku tule. Na szczęście to tylko kiepski sen. W ciąży tak nam fantazja pracuje..... :-)

Też chce mi się ciągle spać albo po prostu leżeć :-)
Dzisiaj absolutnie się zmuszam do jakichkolwiek czynności heh :-)

No i też mam o ochotę na sernik na zimno!!! Truskawkowo borówkowy ahhhhh <3

Zazdroszcze nowych prezentów od rodziny :-) ja narazie mam tonę rzeczy maksa to przebrania i posegregowania....a z rzeczy dla Jasia to tylko kombinezon zimowy, który kupiłam kilka dni temu przez allegro. Słodki jest taki malutki :-)

Mam nadzieję, że szybko dostaniemy kopa motywacyjnego :-D buźka!

@gie_er mam zamrażarkę pełną lodów. xD Spacer 30 sek. a potem objadanie się w wyrku, hihihi :)

@reniuszek mnie tylko Ł motywuje do czegokolwiek. Jak Go nie ma to mam dość wszystkiego. Aaale zaraz jedziemy na weekend nad jezioro z paczką to sobie poodycham lasem, plażą no i wodą oczywiście :) Może to mi pomoże dojść do siebie.

Buźki, buźki, zakokoniam się w kołdrze na caaały dzień. Chyba wieczorem zjem pizze... Tak, mam zdecydowanie ochotę na pizzę.

A ja zaczynam dziś drugi trymestr. Może mina mi mdłości i senność. Oby [emoji16][emoji16]
1497940233-aaaaaa.png

m3sx3e3k25iia4nv.png
Jak się ta twoja aplikacja nazywa ?

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny, dzisiaj jak wstałam to mi trochę takiego białego mlecznego rzadkiego płynu wyciekło - parę kropel miałam na udach. Trochę mnie to zaniepokoiło... teraz nic - sucho... Miała któraś z Was coś takiego? Czy to może być płyn owodniowy? :(

Do góry