Kelyana
Fanka BB :)
Paula jak na moje oko ryzyko tu zostało określone jako niskieTo moje wyniki Zobacz załącznik 853665
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paula jak na moje oko ryzyko tu zostało określone jako niskieTo moje wyniki Zobacz załącznik 853665
No tak mi się wydawało ale mimo wszystko nie byłam pewna i trochę się martwiłam. Dzięki [emoji5]Paula jak na moje oko ryzyko tu zostało określone jako niskiewydaje mi się ze u 1 na 70000 kobiet z podobnymi wynikami urodziło się dziecko chore. Do dalszej diagnostyki kierują chyba jak jest 1/300?
Ja wtedy mam urodzinyMi tez
Może to męskie narzędziezdjęcie z dzis jak myślicie to wyrostek płciowy czy noga? Zobacz załącznik 853719
Mój mąż stawia, że chłopak jest na zdjęciuzdjęcie z dzis jak myślicie to wyrostek płciowy czy noga? Zobacz załącznik 853719
Moj powiedzial, ze noga bo siusiak za duzy [emoji23][emoji85]Mój mąż stawia, że chłopak jest na zdjęciu![]()
Moj powiedzial, ze noga bo siusiak za duzy [emoji23][emoji85]
Mój mąż stawia, że chłopak jest na zdjęciu![]()