reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2018

Mnie wczoraj bolal brzuch plecy az chodzic niemoglam wzielam paracetamol polozylam sie i niemoglam zasnac poszlam pod prysznic i wylecial mi skrzep wielkosci piesci odrazu panika zadzwonilam do poloznej kazala przyjsc zrobila mi usg niby nic niezobaczyla zadzwonila do szpitala kazali przyjechac
Znowu godzine czekalam na wizyte usg dopochwowe i przez brzuch czysto w macicy bez krwi ustalila lekarka ze to od lozysko kazala zrobic mocz i wyszlo ze bardzo duzo cukru
Dzis na krzywa cukrowa

Powiem wam ze juz mnie psychicznie wszystko przytlacza dlaczego te plamienia oni nic niewidza [emoji26][emoji26]

Musi być dobrze! Trzymam kciuki!

reklama
Mnie wczoraj bolal brzuch plecy az chodzic niemoglam wzielam paracetamol polozylam sie i niemoglam zasnac poszlam pod prysznic i wylecial mi skrzep wielkosci piesci odrazu panika zadzwonilam do poloznej kazala przyjsc zrobila mi usg niby nic niezobaczyla zadzwonila do szpitala kazali przyjechac
Znowu godzine czekalam na wizyte usg dopochwowe i przez brzuch czysto w macicy bez krwi ustalila lekarka ze to od lozysko kazala zrobic mocz i wyszlo ze bardzo duzo cukru
Dzis na krzywa cukrowa

Powiem wam ze juz mnie psychicznie wszystko przytlacza dlaczego te plamienia oni nic niewidza [emoji26][emoji26]
Biedna, dziwne to jest. Łożysko dobrze przylega i nie ma w USG żadnych niepokojących naczyń?
Ja tez miałam słaba noc, obudziłam się po godzinie z masakryczny bólem pod prawym żebrem, aż mi niedobrze było. Przemęczylam cała noc, w końcu zjadłam No spe i paracetamol i chyba puszcza. Jak nie przejdzie na dłużej to czeka mnie lekarz, bo może być to kolka nerkowa czy ucisk wątroby. Chyba coraz mniej miejsca w brzuszku :(
Ból pod prawym żebrem to może być pęcherzyk żółciowy. Kamieni nie miałaś uwidocznionych nigdy?
Już się oswoilam z myślą że to dziolcha może być rekacja rodziny była świetna że taka pomyłka co do plci to nie pomyłka:)
(Ostatnio było dziecko co 6 lekarzy nie zauważyło że nie ma rak i nog ..) to jest pomyłka za którą nikt nie został ukarany.
Cóż ważne że mala jest zdrowa:) potem się okaże co tam w brzuszku jest:)
Na 30 stke za 5 lat spróbujemy znowu
Ciasto robiłam od dziewczyn przepis na kruche a naprawdę pyszne, a drożdżowe wzielam z neta pierwsze lepsze:)
Mój mąż chce mieć łącznie 6 dzieci :D

Witajcie dziewczyny Gratulacje za pomyślne badania i już mamy następne córeczki i synów ;)
Połówkowe za Wami super że wszystko z bobasami dobrze;)

Sandrus tak ale zmieniałam przy tym lekarza teraz jest syn pokazał dokładnie siusiaka i worek wszystko w komplecie ;)U mnie drugi syn będzie śmiejemy się z mężem że pewnie następny tez byłby syn(nie planuję latka swoje mam ale w życiu nigdy nie mów nigdy) :tak:U męża same chłopaki się rodzą marzą o dziewczynce którą Ty może masz w brzuszku;) ale nie tym razem :-) :) Najważniejsze Sandrus zdrowe aby było jak nie teraz to następnym razem może się uda ;)
Piekłaś ciasto drożdżowe z owocami podaj proszę przepis :wink:

Pisaliście o różnicy wieku między rodzeństwem ja mam brata 2 lata starszy i siostrę 8 lat starszą.Z bratem kontakt od małego a ze siostrą tak naprawdę jak ja miałam ok 20 lat to coś zaczęłyśmy wspólnie organizować wcześniej to smarkula byłam :angry: Jeden plus dla rodziców że zajmą się małym bobasem ale tak na wspólne tematy to muszą poczekać aż będą dorosłe ;)

Miłego dnia życzę i kto dziś wizytuje trzymam kciuki ;)

Już się oswoilam z myślą że to dziolcha może być rekacja rodziny była świetna że taka pomyłka co do plci to nie pomyłka:)
(Ostatnio było dziecko co 6 lekarzy nie zauważyło że nie ma rak i nog ..) to jest pomyłka za którą nikt nie został ukarany.
Cóż ważne że mala jest zdrowa:) potem się okaże co tam w brzuszku jest:)
Na 30 stke za 5 lat spróbujemy znowu
Ciasto robiłam od dziewczyn przepis na kruche a naprawdę pyszne, a drożdżowe wzielam z neta pierwsze lepsze:)
Bardzo mądra odpowiedź i to mnie cieszy:wink:
W takim razie poszukam przepisu wolę zawsze sprawdzone bo ze mnie cukiernik jak z koziej dup.. trąba:wściekła/y:
Pogoda u nas chłodna weekend ma być taki i deszczowy.
Oj co się stało można się wystraszyć ale jak po badaniach wszystko wporządku to najważniejsze.

Ale przecież leczysz, tylko nie ustępuje tak szybko jak powinno.

Ja dzisiaj o 13:20 mam wizytę. Już się doczekać nie mogę.

Jak pogoda u Was? U mnie baaardzo zimno [emoji17]
Zimno i deszcz :) Ale jakos wyjatkowo mnie to nie smuci ;)
Biedna, dziwne to jest. Łożysko dobrze przylega i nie ma w USG żadnych niepokojących naczyń?

Ból pod prawym żebrem to może być pęcherzyk żółciowy. Kamieni nie miałaś uwidocznionych nigdy?

Mój mąż chce mieć łącznie 6 dzieci :D
Oooo szalony [emoji14] My z mezem chcemy, a raczej chcielismy zawsze miec czworke i wszyscy na nas patrza jak na szalonych [emoji23] mysle, ze jednak na trzecim sie zatrzymamy i to mamy zamiar przed 30 sie wyrobic hehe

Dzis na krzywa cukrowa

Na pewno będzie dobrze, jesteś w szpitalu? Przytulam mocno!

reklama
Zimno i deszcz :) Ale jakos wyjatkowo mnie to nie smuci ;)Oooo szalony [emoji14] My z mezem chcemy, a raczej chcielismy zawsze miec czworke i wszyscy na nas patrza jak na szalonych [emoji23] mysle, ze jednak na trzecim sie zatrzymamy i to mamy zamiar przed 30 sie wyrobic hehe
On już dwójkę ma (19 i 17 lat), także teraz urodzę córeczkę, a potem jeszcze tylko 3 :D

Do góry