reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2018

Wlasnie widzialam w necie, ale u nas po tym jak jeden lidl nam splonal ostatnio to zostal sie tylko jeden i stwierdzilam, ze na te wojny sie pchac tam nie bede, zwlaszcza, że musiala bym mloda ze sobą zabrać, bo znajac zycie sceny dantejskie pewno byly.
Właśnie ja pojechałam jakoś po 8 i byłam zaskoczona bo praktycznie sama stałam przy tych koszach z ubrankami, później widziałam że też ktoś podchodził ale o dziwo był spokój. Niestety tych najmniejszych rozmiarów 50/56 nie było i wzięłam z nich tylko jeden komplet bodziaków. Ale i tak się obkupilam [emoji16]
IMG_20180623_112343.jpg

Załączniki

• IMG_20180623_112343.jpg
    IMG_20180623_112343.jpg
    99,3 KB · Wyświetleń: 484
reklama
Hey ! Dziewczyny jutro mam ślub ,nastał ten dzień takze były dziś 2,5 h paznockie oraz fryzury próbne ,tańce, dekoracje domu i wszystkiego szok !
Tyle roboty że alleluja byle jutro to wszystko przeżyć

Co do infekcji nigdy nie miałam, i teraz nic mi nie dolega:)

GRATULUJĘ WIZYT !! Trzymajcie kciuki za jutrzejszą pogodę może być pochmurnie ale nie deszcz:)))
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia [emoji177]Niech Wam życie lekkie i przyjemne będzie[emoji8]

Cześć dziewczyny!
SANDRUS wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia[emoji4]

Dita jakbyś musiała iść ba L4 to z pewnością osobą, która ma Cię zastąpić poradziła by sobie. Hak człowiek musi to potrafi.

Też byłam dziś w lidlu,ale jakoś nie czułam potrzeby zakupów dla bąbla...

Jutro jedziemy w góry, muszę się jeszcze zastanowić czy wszystko spakowane

A my już w domku. Fajnie było nad tym morzem, nie koniecznie odpoczelam bo z małym dzieckiem to już nie takie wakacje jak się latalo Free :p ale człowiek zmienił otoczenie i też fajnie. Pogody dziś nie było więc aż tak nie było szkoda wracać i nie ma co, w domku najlepiej :) Teraz sobie pokimamy z godzinkę bo padnieci jesteśmy :)

A my już w domku. Fajnie było nad tym morzem, nie koniecznie odpoczelam bo z małym dzieckiem to już nie takie wakacje jak się latalo Free :p ale człowiek zmienił otoczenie i też fajnie. Pogody dziś nie było więc aż tak nie było szkoda wracać i nie ma co, w domku najlepiej :) Teraz sobie pokimamy z godzinkę bo padnieci jesteśmy :)
Jak małym?
Jak podrośnie to będzie już jak bez dzieci hihi
Ale mimo wszystko fajnie jest wyjechać..odciąć się od codziennych obpwoazkow prawda? :)
Ja właśnie szukam wycieczki bo się okazalo że się dobrze czuje i nie jestem jakaś wielka:p ..znalazlam na Gran Canaria ale 5h lotu Mnie przeraża!! Także muszę dzis albo jutro coś zabukowac na poczatek lipca na ok 10dni i myślę że już mam Z all inclusive ale jak to ja jeszcze przejze by sie upewnic .. może się w końcu troche opale!!!

W ogóle wróciłam z pracy i zagonilam po obiedzie Męża na generalkę w garażu, jeszcze zrobil wielką półkę ..tylko ja mu podsuwam zajebiste pomysły :p ..no juZ nie mogłam patrzeć na tą ,graciarnie, ... W domu idealnie dba a tam się gubi z organizacja bo na szybko wszystko odklada wrrrr takze zadowolony LOL a ja podyrygowalam haha

Odpoczywam chwilę i spadam do parku z dzieciakami

Miłego dnia kobietki:):):):)

Wpadłam do tego lidla na wyprzedaż [emoji85] kupiliśmy 3 komplety spodenek i 2 bodziaki, oczywiście w różnych rozmiarach 50-56 i 62-68, nie wiadomo jak duży krasnal się urodzi i jak szybko przybierze na masie [emoji16]
Mówiłam że mały ruch przy tych koszach [emoji6] Myślę że kto chciał kupić te ubranka to kupował od razu w tych standardowych cenach. Ja pewnie wtedy też od razu bym się skusiła lecz nie znałam płci maluszka, więc wyszło mi to na plus, bo teraz kupiłam o połowę taniej.
Fajnie, że udało Ci się coś znaleźć [emoji4]

reklama
Mówiłam że mały ruch przy tych koszach [emoji6] Myślę że kto chciał kupić te ubranka to kupował od razu w tych standardowych cenach. Ja pewnie wtedy też od razu bym się skusiła lecz nie znałam płci maluszka, więc wyszło mi to na plus, bo teraz kupiłam o połowę taniej.
Fajnie, że udało Ci się coś znaleźć [emoji4]
Ja plci jeszcze nie znam a malo tam bylo takich uniwersalnych chyba :) licze na piatkowa wizyte na tych drugich prenatalanych.

Do góry