reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziękuje :)
Mi po zabiegu tez cykle sie wydluzaly az zaszlam do ginekologa i dal mi duphaston bralam jeden cykl w cyklu w ktorym bralam @przyszla po 27dniach nastepny cykl potem zaczęłam brac ovarin i to byl szczesliwy juz cykl :)
A jak brałaś wtedy duphaston jeśli mogę wiedzieć? :)
Coś te ovariny i inofemy ładnie działają :) zaczynam i ja brać od tego cyklu..

reklama
@monia_l gratuluję udanej wizyty i życzę równie udanej powtórki za 2 tygodnie.

@Domi89 cycki są zdradliwe. ;) One raz bolą, raz nie bolą w ciąży. Żyją swoim życiem. U mnie trochę bolały. Później była przerwa. Później robiły tak, jak im się podobało. Teraz akurat jest kompletny spokój. Tyle, że wizualnie się zmieniły i są bardziej przypakowane, ale wcale nie czuję ich bardziej niż przed ciążą.

@Syl92 nowy cykl, nowa szansa. Może to właśnie tym razem coś miłego, małego wykiełkuje, bo tu dobra passa czerwcowa się na forum zaczęła i warto by ją tak kontynuować w lipcu. :) Kto wie, kto wie czy Ty nie przejmiesz przypadkiem różowych pałeczek dwóch. :)

ja miałam wtedy monitorng i po potwierdzonej owulacji brałam jakos od 17dc do @
Rozumiem, no to u mnie też tak było wcześniej :) dziękuję :*
@monia_l gratuluję udanej wizyty i życzę równie udanej powtórki za 2 tygodnie.

@Domi89 cycki są zdradliwe. ;) One raz bolą, raz nie bolą w ciąży. Żyją swoim życiem. U mnie trochę bolały. Później była przerwa. Później robiły tak, jak im się podobało. Teraz akurat jest kompletny spokój. Tyle, że wizualnie się zmieniły i są bardziej przypakowane, ale wcale nie czuję ich bardziej niż przed ciążą.

@Syl92 nowy cykl, nowa szansa. Może to właśnie tym razem coś miłego, małego wykiełkuje, bo tu dobra passa czerwcowa się na forum zaczęła i warto by ją tak kontynuować w lipcu. :) Kto wie, kto wie czy Ty nie przejmiesz przypadkiem różowych pałeczek dwóch. :)
Noo! I taka postawa ma zostać do końca..pełen optymizm:) Bardzo bym chciała przejąć te 2 różowe krechy..ale jak mówisz..niech dobra passa trwa :) Dwie kreseczki dla wszystkich ;);D

Iwonka uszy do góry... Będzie dobrze .. Wiem co czujesz bo ja urodziłam chorą córkę ale w dużo gorszymi wadami , i też daliśmy radę chociaż u nas było bardzo ciężko bo była w bardzo złym stanie prawie dwa lata na oiomie i respiratorze . Więc bądź silna i wierzę że będzie dobrze dzieci są silne .

Jesteś tylko człowiekiem:* Od tego też jesteśmy żeby w chwilach zwątpienia nakręcać się na plus :)
Ogłaszam, że właśnie zaczęłam 1 dzień "ciąży" i ostatnią @ w tym roku ;D
Sylwia tego Ci życzę i nam wszystkim starającym się . Ja zapisałam się do gina ale pewnie w owulację lub po wyjdzie wizyta a nie zamierzam czekać że staraniami ...Musi być dobrze ..

reklama
Do góry