Boże kochany Pati jestem w szoku
Nie wyobrazam sobie tego- do tej pory to tylko na filmach się o tym słyszy albo w wiadomościach i to się wydaje takie odległe i że nas nic takiego nie spotka a tu masz- oczy trzeba mieć zawsze i wszedzie otwarte
Nie wyobrazam sobie tego- do tej pory to tylko na filmach się o tym słyszy albo w wiadomościach i to się wydaje takie odległe i że nas nic takiego nie spotka a tu masz- oczy trzeba mieć zawsze i wszedzie otwarte
..Jutro ide na rozmowe w sprawie nin-u national insurance number(cos jak u nas nip) i zahacze osobiscie do tej agencji w spr. mieszkanie...
)..zahaczyłam do tej agencji..Gosc srednio był zadowolony, ale co miał zrobic jak z wózkiem sie do niego juz wgramoliłam
...inny pewnie powiedziałby prosze zadzwonic i sie um, ale z racji tego, ze juz z tej agencji korzystamy - bo teraz wynajmujemy ten domek..Zag
..potraktował nas tak jak chciałam
..nawet dzis powiedział(tzn. wczoraj
...W sobote Adam jeszce musi isc tam dopełnic reszty, której juz ja nie mogłam..uff..no i na pewnie zaraz dostaneimy klucze:-):-):-):-)..obiecuje, że jedne z pierwszysch sie dowiedzie!!! i beda zdjecia
na stopie..przy korstce..)zostałam w domu..wstawiłam pranie, rozmrazam miesko na kotleciki i zaraz wskakuje do wanny sie relaksowac:-)...