Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
U mnie na razie szału nie ma. Były skurcze na leżąco. Godzina przerwy i są skurcze jak chodzę [emoji23] położyłam się i przeszło.Dzien dobry! Budze sie, otwieram forum, a tu bomba. Dzieje sie. Goj, Marta powodzenia! Jak macie rodzic to szybko, w miare bezbolesnie i bez obrazen. Czekamy na reakcje life.
Ja po mojej akcji wieczornej spalam jako tako. Rano pokrzatalam sie po kuchni j znowu spiecie brzucha. Chyba boje sie wstawac...
Oby się ruszyło na dobre [emoji6]kto wie może dziś powitamy dwoje dzieciaczkow. Trzymam kciuki [emoji4]Ostatnio w szpitalu usłyszałam ,że skrócona od łaskawej pani ordynator [emoji16] ale nic poza tym. W poniedziałek mam wizytę u swojej. Szczerze to liczę ,że się spotkamy i zobaczymy jaki mała ma przyrost i co z szyjka. Sama nie umiem wybadać. Brzuch dawno.mi się zaczął obniżać , ale teraz to już w ogóle wisi. Miałam 2 dni spokoju. No ale może się jeszcze wyciszyć. Dla mnie to wszystko jest nowe i nie wiem czego się spodziewać.
Ale wiadomości z samego rana . Trzymam kciuki żeby samo ruszyłoKazali mi zostać na porodówce wody lecą skurczy brak beznadzieja
GoJ gwiazdo rozkręci się. Każdy poród inny. Jesteśmy z Tobą [emoji7][emoji7][emoji7][emoji8][emoji8][emoji8]Kazali mi zostać na porodówce wody lecą skurczy brak beznadzieja
Może to już lada dzień maleństwo się pojawiU mnie na razie szału nie ma. Były skurcze na leżąco. Godzina przerwy i są skurcze jak chodzę [emoji23] położyłam się i przeszło.
Macica ćwiczy , ćwiczy. Na razie żyjemy normalnie , nie szalejemy. Idę przy okazji umyć podłogę![]()