reklama
Mała.czarna
Fanka BB :)
To zrób wg tej instrukcji .Jeśli i tak nie jestes pewna a ma leżeć
Mała.czarna
Jak maja być i tak beda.Masz rację. Chyba mnie bardziej strach paraliżuje. I dlatego to nie zrobiłam. Chyba nie jestem gotowa na kolejne dwie kreski.
młoda1994
Dokładnie ja też uważam że jeśli ma być ciaza to każdy test pokaże. Acz kolwiek każdy wynik testu trzeba iść potwierdzić do ginekologa. Bo akurat te testy są tak robione teraz że nie każda blada kreska oznacza ciążę. Dziewczyny które miały taki przypadek że test pokazał blada kreskę na teście A nie były w ciąży wiedza o czym mówię. Ja też jestem takim " przypadkiem" i na testy trzeba brać poprawkę.
jasani
Nigdy nie zdarzyło mi się zrobić testu z dwoma kreskami przy braku ciąży. Raczej obsawialabym odwrotny przypadek. Brak kreski a ciąża jest.Dokładnie ja też uważam że jeśli ma być ciaza to każdy test pokaże. Acz kolwiek każdy wynik testu trzeba iść potwierdzić do ginekologa. Bo akurat te testy są tak robione teraz że nie każda blada kreska oznacza ciążę. Dziewczyny które miały taki przypadek że test pokazał blada kreskę na teście A nie były w ciąży wiedza o czym mówię. Ja też jestem takim " przypadkiem" i na testy trzeba brać poprawkę.
Mała.czarna
Ja mialam 2 razy taka sytuację że była 2 lekka kreska a ciąży nie byłoNigdy nie zdarzyło mi się zrobić testu z dwoma kreskami przy braku ciąży. Raczej obsawialabym odwrotny przypadek. Brak kreski a ciąża jest.
młoda1994
To się mylisz. Jest dużo dziewczyn które tak miało. Ostatnio nawet dziewczyna napisała na forum że mimo braku ciąży pokazywały się blade testowe kreski. Są takie przypadki. Jeśli ci się tak nie trafiło to życzę by tak zostało. Nie jest nic miłego zobaczyć blada kreskę która ewentualnie powinna oznaczać ciążę wczesna A tak naprawdę nie oznacza nic bo ciąży nie było.Nigdy nie zdarzyło mi się zrobić testu z dwoma kreskami przy braku ciąży. Raczej obsawialabym odwrotny przypadek. Brak kreski a ciąża jest.
młoda1994
Nie które dziewczyny w to nie wierzą lub nie chcą dopuścić takiej informacji do siebie.Ja mialam 2 razy taka sytuację że była 2 lekka kreska a ciąży nie było
reklama
jasani
A może ciąża była tylko, że biochemiczna. Testy mogą być również dodatnie nie tylko przy ciaży. Poza tym niektóre dzieczyny doszukują się kreski a tak naprawdę wcale jej tam nie ma. Jak nie ma hormonu we krwi to test wyjdzie negatywny. Nieważne jak są skonstruowane.To się mylisz. Jest dużo dziewczyn które tak miało. Ostatnio nawet dziewczyna napisała na forum że mimo braku ciąży pokazywały się blade testowe kreski. Są takie przypadki. Jeśli ci się tak nie trafiło to życzę by tak zostało. Nie jest nic miłego zobaczyć blada kreskę która ewentualnie powinna oznaczać ciążę wczesna A tak naprawdę nie oznacza nic bo ciąży nie było.